2777
2789

دوستان کمکم کنید

بعد از ۱۵ سال  زحمت و بد بختی تونستیم تو گلشهر یدونه واحد آپارتمان بخریم 

امروز متوجه شدیم فروشنده فراری شده و آپارتمان ما رو به دو نفر دیگه هم فروخته ،میخواهیم وکیل بگیرم اگر کسی آشنا داره برام شماره بگذاره با همسرم برم پیشش

بیست سال بود در بدترین شرایط زندگی کردم و از ترس نتونستم از همسرم شکایت کنم تا جدا شوم .سه تا وکیل عوض کردم تا همسر سابقم با اون وکلا حرف میزد و تهدیدشون میکرد بعدش دیگر پیگیر کار من نمیشدن تا اینکه به واسطه ی یکی از موکلین آقای امیر سلامت این وکیل رو دیدم و ایشون کار وکالت من رو قبول کردن الحق که وکیل شجاعی هستن و ترس برای ایشون معنایی نداره و تمام تلاششون رو برای گرفتن حق موکل انجام میدن .پیگیر کارام بودن و تونستم با کمک ایشون از همسر سابقم جدا شوم خداروشکر که با ایشون آشنا شدم و کار وکالتم را انجام دادن شماره همراه ایشون ۰۹۱۲۲۹۹۳۰۱۰

اینم بگم ایشون قبلا قاضی دادگستری بوده خیلی باتجربه ست و همون اول آخر کار رو بهت میگه

آخی عزیزم درک میکنم خیلی سخته

از پدر من سال 96 تو چیتگر کلاهبرداری کرده بودن و آپارتمانی که بابام خریده بود رو میگفتن فقط سرمایه گذاری کرده 

منو و پدرم با کلی وکیل صحبت کردیم و حتی با ۲ تا وکیل وکالت دادیم ولی هیچ کدوم نتونستن کارمون رو انجام بدن

آخر با این وکیل سلامت آشنا شدیم که کار ما رو انجام داد و سال ۴۰۱ بالاخره حکم گرفت و آپارتمان ما رو تحویل داد 

عزیزم  اول تحقیق کن بعد برو پیش وکیل

اینم بگم ایشون سابقه کار تو دادگستری داشته و خیلی با رابطه و خبره است و اول کار آخر کار رو بهت میگه

شماره ش رو تو اینترنت سرچ کنی میاد

فکر کنم شماره ش 09122993010 باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.