2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز نمیتونی بخونه خونه نجس میشه سگ و گربه و اینا محبت به حیوان خیر هست ولی به اندازه

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

نمیدونم ا

آخه حیوان رو از محیط زیست جدا میکنن و تو خونه نگه دارند ک بدتر اذیت میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نه عزیزم 

اگه حیون خونگی باشه برا خودش خیر داره 

اگه نه کلا گناه کرده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

کار خیر یعنی حسن فعلی و حسن فاعلی داشته باشه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نه عزیزم اگه حیون خونگی باشه برا خودش خیر داره اگه نه کلا گناه کرده

چون جای حیون تو خونه نیست بلاخره اونم تو محیط طبیعت برا خودش خونه داره اینکه حبسش کنیم تو خونه واقعا طلمه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

درصورتی که شئوناتش رعایت بشه 

مثلا دستش نزنین یا اگر زدین پاکش کنین(طوری که مرجع تقلیدتون گفتن)

نیارینشون تو خونه

همه ی حیوون خونگیا بد نیستن 

فقط سگ و گربه فک کنم 

چون سگ نجس و گربه مکروهه

اونم چون ممکنه هاری بگیریت و مرگ اوره

طوطیه

در مورد طوطي قضيه خيلي متفاوته . شما تو گوگل اينها رو سرچ كن . نماز خواندن طوطي . ويدئو خنده دار فش دادن طوطي به صاحبش . چون گفتي سؤال تقريبا مذهبي دارم اينو ميگم . طوطي صالح گليست از گل هاي بهشت . 

در مورد طوطي قضيه خيلي متفاوته . شما تو گوگل اينها رو سرچ كن . نماز خواندن طوطي . ويدئو خنده دار فش ...

عاقا پیامای بالا رو بخون🥲میگن نباید حبسش کرد توی خونه و ظلمه و اینا...

خب ما خونمون خوزستانه و الان دما ۶۰ ۷۰ میشه..من اگه آزادش کنم بش ظلم کردم یا اگه زیر باد کولر بش غذا بدم؟🥲