2777
2789

من قبلاها فکر میکردم باید سنگین باشم رنگین باشم

ازدواج کنم و فلان کنم 

باید سنگین باشم کارای خانمانی بکنم ولی 

اما هر چی سنم بالاتر میره کلا چیزای ی ک دوست دارم میگیرم هر چند بچگانه 

مثلا همیشه دوست داشتم اسکرپ بوک(ی دفترایی که خودت تزیینشون میکنی)درست کنم ولی میگفتم چرا بگیریم پول حروم شه

ولی الان گرفتم درست کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

من از بزرگسالی اصلا خوشم نمیاد دنیا سیاه و سفید و سرد شده برام 

در حالی که ۱۸سالمه 

هر چی بزرگتر میشم چشمم اون روی تاریک دنیا رو بیشتر میبینه 

کاش برگردم به سه چهار سالگیم

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

اره من از بزرگسالی اصلا خوشم نمیاد دنیا سیاه و سفید و سرد شده برام در حالی که ۱۸سالمه هر چی بزرگتر م ...

۱۸،سال ک اوج بچگی😂😂😂 بزار بزگتر شی

بعد دنیا برات رنگی رنگی میشه مثل کارتون میشه

من اون موقع ها خیلی ناراحت بودم اما الان فقط،میخندم چون میدونم هیچی ارزش نداره ناراحت کنم خودم

۱۸،سال ک اوج بچگی😂😂😂 بزار بزگتر شیبعد دنیا برات رنگی رنگی میشه مثل کارتون میشهمن اون موقع ها خیلی ...

فک نمیکنم.......  

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

نه من قبلا ها اینجوری بودم...هز چی می دیدم دوست داشتم دریت کنم...میرفتم وسایلاشو میخریدم درست میکردم‌...الان میگم خوب که چی....کاش فدر پولامو بیشتر میدونستم

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

فک نمیکنم.......

اره میشه

بعدا یاد حرف من میافتی

ی روز میبینی نصف عمرت رو ب ناراحتی گذروندی و هیچی ب دست،نیاوردی اون موقع دیگ میری دنبال شادی سعی میکنی تو هر لحظه ممکن ک امکان داره شاد باشی

من دارم مامان میشم ۲۴ سالمه و دنبال این کارام😂😂 کلا روحیم با این چیزا عوض میشه

منم همسن تو ام 

من دوق دارم برم اول مهر برا خواهرم لوازم التحریر بگیرم😂😂😂

منم همسن تو ام من دوق دارم برم اول مهر برا خواهرم لوازم التحریر بگیرم😂😂😂

اره مثلا دوس دارم وضعیت مالیم اوکی بود واسه همه بچها چیز میز میخریدم همیشه یا همه ی چیزایی که تو سبد کالای تربمه بخرم😂

اره مثلا دوس دارم وضعیت مالیم اوکی بود واسه همه بچها چیز میز میخریدم همیشه یا همه ی چیزایی که تو سبد ...

برا من پیام میاد نیکی جان نمی‌توانیم سبد خریدتان را بیش تر از این نگه داریم😂😂😂😂