2777
2789
اگه بعد از ۲۱ روز مزوتراپی کنی و چهار دوره با فاصله ۱۵ روز انجامش بدی دیگه نمی ریزه... من فعلا دو د ...

چقدر عالی

خیلی خوب شده واقعا👏🏻

کار کاشت پیشانی هم انجام میدن؟

برای خانومایی که پیشانی بلند دارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی لطفا اینم بگو که همه چیش دست خودشون بود یا خودتم چیزی گفتی مثلا مدل و پهنا و .....ببخشید سوالام ...

تاپیکهای قبلم رو ببین.‌من گفتم پهن نباشه.... بعد از کاشت دودل بودم. الان خوشحالم ...همین پهن نبودن و توی خط ابروی خودم کاشت شدن باعث شده طبیعی بشه... ونک کلینیک آرین سیما رفتم . دوستم قبلا همونجا کاشته بود و خیلی دوس داشتم کارشون رو

چقدر عالیخیلی خوب شده واقعا👏🏻کار کاشت پیشانی هم انجام میدن؟برای خانومایی که پیشانی بلند دارن

نپرسیدم اونو. احتمالا بله... چون کاشت مو برای آقایان هم دارن

اره من حالت ابروی خودم و پهناش رو دوست دارم حتی برای تتو هم همیشه تاید داشتم دقیقا روی ابرو خودم باشه 

ولی از کاشت میترسیدم به خاطر اینکه میگفتم شاید به خرفم اهمیت ندن و پهن کنن از طرفی هم شنیدم خیلی تند تند بلند میشه

اره والا. راحت شدم از مداد ابرو و بی ابرویی...‌‌‌‌‌‌‌‌همیشه باشگاه و استخر رفتنی استرس داشتم پاک نشه

وااای اونجوری که خیلی سخته دیگه 

منم دو سال اول ازدواجم همین دردسرا رو داشتم 

ولی الان حدود ۱۱ ساله درگیر تتو وفیبروز و اینا شدم .....😢

اره من حالت ابروی خودم و پهناش رو دوست دارم حتی برای تتو هم همیشه تاید داشتم دقیقا روی ابرو خودم باش ...

این تند تند بلند شدنه خودش حسنه... چون فقط قیچی میکنی ... اگه یوقت زیاد کوتاه کنی هفته بعدش دوباره بلند میشه... من گاهی دم ابرو رو میذارم بلند بشه ابروی کشیده داشته باشم . بعضی وقتا کوتاه

عزیزم من ابرو های پری دارم ولی متاسفانه تاج ابروهام ریخته و دیگ درنمیاد و مجبوریم همیشه مداد بکشم اون قسمت رو

من اگ بخوام کاشت کنم مثلا کل ابرو رو نمیخوام فق، و فقط تاج ابرو هام رو میخوام هزینه اون بنظرت چقدر میشه

و اینک بعد کاشت میتونه ادم از لوازم ارایشی استفاده کنه؟؟

مثلا ژل ابرو و مداد و اینا  منظورم اینه ک باعث نمیشه کاشت پس بزنه؟