2777
2789

نمیدونم شاید من خیلی حساسم ولی من تازه از مسافرت اومدم و مریض شدم.بعد ما همیشه یک روز در هفته همه خونه مادر شوهرم اینا شام دعوت میشیم.بعد مادرشوهرم زنگ زد ب من نمی‌دونست که مریضم.بعد صدامو شنید گفت چرا صدات گرفته گفتم مریض شدم سرما خوردم،گفت ای بابا چراااا،خب استراحت کن دارو بخور بخواب استراحت کن،حالا نیم ساعت یک ساعت بعدش من قرار بود برم اونجا...😂😂خلاصه ک گفت میخوای چیزی واست بیارم غذا اینا(شوهرم خونه نیست بخاطر کارش شب رو خونه نبود)منم گفتم نه دستت درد نکنه ولی اخرش غذا اورد و گفت اگ حالت بده بیا ببرمت دکتر حالا که کسی نیست.اقا نرفتم منم.واسه اینکه حس کردم علانا گفت حالا که مریض شدی نیا.به این میگن سیاست زیرزیرکی😂😂😂قشنگ حواسم هست داره چیکار میکنه ا هیچ کاری نمیکنه ولی کارشو میگنه،جالا به نظرتون من بد برداشت کردم یا اونجوری که فکر میکنمه؟؟

خب عزیزم میرفتی بقیه مریض میشدن خوب بود؟

اینطوری بهت چیزی نگفته و احترامم بهت گداشته برات غذا اورده

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من مادرشوهر فرشته ای داری و قدرش رو نمیدونی 

خدایا مادرشوهر خوبا رو به کیا میدی 😂😂😂 

بعدشم مریض بودی بازم میخواستی بری؟ خب بندگان خدا مریض میشدن که گناه داشتن 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

ببخشیدا

مریض بودی

باید میرفتی؟

اینکه خواسته استراحت کنی و بقیه هم ازت نگیرن یعنی سیاست؟

به فکرت بوده

غذا هم اورده دکترم خواسته ببرتت

مادرشوهر از این بهتر میخواستی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

حتما با خودش گفته مریضی حال نداری بری اونجا برات غذا هم آورده بیچاره دیگه چیکار کنه 

بخدا همه چی انقد پیچیده نیس

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بدبرداشت کردی کار بدی نکرده حرف بدی هم نزده غداهم اورده پیشنها دکتر هم داده دیگه چکار کنه؟

کسی که مریضه خودش باید عاقل باشه و بمونه خونه و بقیه رو بیماررنکنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ب نظرم ن

گفته شاید مریضی سختته ا خونه بری بیرون

نمیدونم شاید من خیلی سادم🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من حاملم شرایطمم‌خوب نیست یک بار هم مادرشوهرم بهم زنگ نزده حالمو بپرسه ‌. حالا غذا آوردن پیشکش 

واقعا شانس چیز عجیبیه 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

عزیزم خیلی ام زن خوبیه الکی دنبال بحث نباش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اولا خیلی لوسی،ثانیا اگه واقعا میخواستی بری خیلی بی فکری،ثالثا اگه راس گفته باشی اینارو

وای خدایا فک کن یکی اینقد بیکار باشه پاشه بیاد اینجا این همه بنویسه اونم الکی😂😂