2777
2789

هر مرد یا زنی نیاز داره اوقاتی رو مستقل از همسرش با دوستان صمیمیش بگذرونه به جای خون به پا کردن و دعوا به شوهرت بگو هر وقت خواست با دوستاش دورهمی بگذاره قبلش به شما خبر بده که شما هم برنامه ای برای خودت تنظیم کنی همین

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر مرد یا زنی نیاز داره اوقاتی رو مستقل از همسرش با دوستان صمیمیش بگذرونه به جای خون به پا کردن و دع ...

فکر کنم ازدواج نکردی که اینجوری میگی بله ما هم منطقمون همین رو میگه ولی احساسمون میگه باید بزنیم لهش کنیم 

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
هر مرد یا زنی نیاز داره اوقاتی رو مستقل از همسرش با دوستان صمیمیش بگذرونه به جای خون به پا کردن و دع ...

الان مشکل استارتر رفتنش نیست. بی خبر رفتنشه.

با لبخندت دنیا رو تغییر بده...ولی نذار دنیا لبخندتو تغییر بده😄
فکر کنم ازدواج نکردی که اینجوری میگی بله ما هم منطقمون همین رو میگه ولی احساسمون میگه باید بزنیم لهش ...

فکرتون اشتباهه عزیزم هشت ساله ازدواج کردم عکس فرزندمم تو پروفایلمه و از قضا چون زندگیمو از روی عقل و.منطق پیش میبرم نه از روی احساس ، زندگی آروم و بدون دعوا و تنش دارم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
الان مشکل استارتر رفتنش نیست. بی خبر رفتنشه.

بله منم همین رو.عرض کردم که با شوهرش صحبت کنه که بیخبر برنامه گذاشتن درست نیست

فکرتون اشتباهه عزیزم هشت ساله ازدواج کردم عکس فرزندمم تو پروفایلمه و از قضا چون زندگیمو از روی عقل و ...

افرین خیلی خوبه واقعا زندگی با عقل خیلی خوبه و دلیل ارامش زندگیتم همینه ، حیف که بیشتر خانما از جمله خودم میدونم کار درست چیه و تمام تلاشم رو میکنم که با عقل پیش برم ولی دقیقه۹۰ اون احساسم که غلبه میکنه   

بله منم همین رو.عرض کردم که با شوهرش صحبت کنه که بیخبر برنامه گذاشتن درست نیست

خب عزیزم این که واضحه درست نیست. یعنی شوهر استارتر اینقدر قوه تشخیص نداره. باید هم صحبت کنه هم عملی درسی بده بهش که یادش نره.

با لبخندت دنیا رو تغییر بده...ولی نذار دنیا لبخندتو تغییر بده😄

نه اینکه بزاره بره شهر دیگه منم 6 سال ازدواج کردم ولی طرز فکر شما رو قبول دارم با احترام

💓💓
افرین خیلی خوبه واقعا زندگی با عقل خیلی خوبه و دلیل ارامش زندگیتم همینه ، حیف که بیشتر خانما از جمله ...

شما هم کم کم میتونید تمرین و تجربه میخواد..مردها با زبان نرم و محبت پایبند میشن و با غرغر و گلایه فراری

خب عزیزم این که واضحه درست نیست. یعنی شوهر استارتر اینقدر قوه تشخیص نداره. باید هم صحبت کنه هم عملی ...

خوب این عمل حتما باید با خشونتو لجبازی و خرد کردن شخصیت شوهرش باشه نمیشه کاری کردکه شرمنده بشه؟ البته در مورد بعضی از مردا که کلا فقط نرن صدق نمیکنه

شما هم کم کم میتونید تمرین و تجربه میخواد..مردها با زبان نرم و محبت پایبند میشن و با غرغر و ...

بیگ لایک  ،این تجربه منه واقعا سه سال شوهرم رو با غر غرو درس عملی دادن مثلا ادمش کردم ولی بعدش دنیا رو سرم اوار شد با کارش فهمیدم چقدر اشتباه کردم