2777
2789

میگم که بالاخره من نفهمیدم دنبال یه منبع درامد برای خودم باشم یا اینکه به خانه داریم ادامه بدم

واقعا نمیدونم چیکارکنم برم یه حرفه یادبگیرم کارکنم که مستقل باشم یا بچمو بزرگ کنم و وقتمو در اختیار خانه و خانواده بزارم چون من اصلا کمکی مثل مادر و اینا ندارم و دست تنهام از اونورم میگم سنم نره بالاتر پشیمون بشم که چرا برای خودم کار نکردم

میخونم نظراتونو💚

مهارت کسب درآمد داشته باش

بعد راحت تصمیم بگیر شاغل باشی یا نه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

کار در منزل سمتتون نیست؟بچه ات چند سالشه؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به شوهرت دارهکمک حالت هست ؟به چشمش هست تو خونه کار میکنی و همه جوونیتو گذاشتی به پای اونو بچش ...

ببین خب الان آره میشه گفت متوجه هست تو خونه زحمت میکشم و تقریبا قدردانه و پول هم نسبت به درامدش میده اما دوست داره نظارت کنه  ولی در کل نمیدونم در آینده هم همینطوری باشه یا مثل خیلیای دیگه عوض بشه

بچم کوچیکه یک سال

احتمالا سخت باشه برات بخوای بیرون کار کنی....راستش من خودم جای تو باشم یا کار در منزل میارم و اونو انجام میدم...پولش کمه اما خوب تایمش دست خودته و خونه پیش بچه تی....بعد با پولش طلا میخرم کم کم .صرفا چهت پس انداز ...کنارش سعی میکنم یه مهارتی هم یاد بگیرم...هرچی که علاقمه.....بعد که بچه ام بزرگ شد با پول های پس اندازم تو اون حرفه ام کارمو راه میندازم...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.