2777
2789

خداروشکر نامزدم ازنظر ظاهری و اخلاق  همونی هست که می خوام  فقط کمی مغروره  حس می کنم.  روز خواستگاری که از درامدش پرسیدم گفت شکر خوبه  حالا هم بعد از نامزدی از درامدش می پرسم درحد یک جمله میگه هیچوقت از درامد یک مرد سوال نکن چیزی لازم داری بگو واست بخرم  بعد بحث رو عوض میکنه . کادو  هم برام زیاد میخره دست ودلبازه.   شغلش آزاد مصالح فروش  هست تحصیلاتشم لیسانس معماری. 

خودمم کارمندم ( درمورد حقوقم هم ازم سوالی نمیپرسه)

بنظرتون نباید بپرسم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم تا زمانی ک بازنشسته نشد حقوقش رو به مامانم نگف میگفت هیچ وقت نباید کسی حقوق رو بدونه چون برکتش میپره بحث نکن باهاش

کجا باهاش اشنا شدی

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

بابای منم تا زمانی ک بازنشسته نشد حقوقش رو به مامانم نگف میگفت هیچ وقت نباید کسی حقوق رو بدونه چون ب ...

فامیل همسایمون هست خودش میگه منو تو کوچه که میومدم دید پیگیر شدبعد یکماه اومدن خواستگاری

فامیل همسایمون هست خودش میگه منو تو کوچه که میومدم دید پیگیر شدبعد یکماه اومدن خواستگاری

بنظرم سخت نگیر یعنی خسیسه؟ 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

نه اتفاقا دست و دلبازه اما نمیگه درماه چقدر درامدش هست

پس مبارکه سخت نگیر درامدش خیلی خوبه پس مطمئن باش

پس عادی که نمیگه زیاد حساس نباشم

نه عزیزم حساسیت به خرج نده.

البته گفتن حقوق چیز بدی نیست 

اما خب بعضی از مردا دوست ندارن بگن.

اونم‌ به دو علت یکی اینکه زنشون زیاد سر از کارشون درنیاره و یکیم که اگر درآمدشون زیاد باشه 

با خودشون میگن زنمون اگر بفهمه لابد میخواد سوءاستفاده کنه و زیادی بریز و بپاش کنه برا همین چیزی نمیگن.

من خودمم اصلا برام مهم نیست که درامد شوهرم چقدره.

مهم اینه که برام خرج کنه

حالا دونستنش برام اهمیت نداره

خوشبخت بشید عزیزم ان شاء الله  ❤️❤️❤️❤️

اشکال نداره نمیگه شاید متغیره مثلا یک ماه زیاد هست یک ماه کم...

خوشحالم براتون خیلی 😍😍😍😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...