2777
2789
از ۱۹ تا ۲۶ سال

دوستان بیست به پایین که کلا ازدواج اشتباه محضه و ببخشید خریتع

از بیست به بالا تازه شما وارد مرحله جدیدی از زندگی و کسب موفقیت و صدالبته رفته رفته در اجتماع بزرگتر کیس های بهتری پیدا میکنید 

بعضا میبینم سنایی رو میگین ک اصلا مناسب نیست

امادگی جسمانی کافی نیست باید روح و روان شما امادگی تعهد و از خودگذشتگی و صبر و تشکیل خانواده و مدیریت رو داشته باشه 

سن خاصی مدنظرم نیست چون از هر فردی ب فرد دیگ متفاوته و انسان خودش متوجه اون زمان میشه

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

20 تا 27بعد از این انگار دختر اون طراوتشو از دست میده

اتفاقا بالعکس از نظر علمی اوج طراوت زنان در سن 35 سالگی تعیین شده 

زنها برخلاف مردان رفته رفته به تکامل میرسن 

و دقت کنید در سن کم لاغرتر و اندام جنسی کوچیکتر و از نظر عقلی سفیه تر و از نظر رشدی ناقص هستند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان بیست به پایین که کلا ازدواج اشتباه محضه و ببخشید خریتعاز بیست به بالا تازه شما وارد مرحله جدی ...

بله خب

ولی من این سنو برا ازدواج دوست داشتم و از نظرم برای حداقل من که مناسب بود

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

شما اصلاً زندگیم خودتون میکنید؟

تا ۱۸ سالگی باید بری مدرسه بعد کنکور بدی ممکنه قبول شی یا نشی ۱ سال بمونی بری دانشگاه ۶ هفت سال درس بخونی فقط بعدش تازه میفهمی زندگی چیه اونم بذاری پای یه نفر دیگه 

اتفاقا بالعکس از نظر علمی اوج طراوت زنان در سن 35 سالگی تعیین شده زنها برخلاف مردان رفته رفته به تکا ...

به نظر من طراوت که به تکامل و اینا نیس. سن بالا پیر دختر حساب میشن دیگه. اما این سن موقع جوونی و شیطنته

35 سالگی وقت بچه دار شدنه نه تازه ازدواج! 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خب باید همش زخم زبون بخوری یا خانوادش میگن پسرمون فلانه تو چی همش تحقیرها پول شعور نمیاره اونقدرم خو ...

اولا من ازدواج کردم،دومن چرا سرکوفت بزنن وقتی خودشون منت داشتن اومدن خواستگاریت و اینکه مرد وظیفشه خرج خونه و زن و زندگی رو تامین کنه

به نظر من طراوت که به تکامل و اینا نیس. سن بالا پیر دختر حساب میشن دیگه. اما این سن موقع جوونی و شیط ...

قرار نیست همه بچه بیارن 

سن ازدواج قاعده نداره 

همین افکار باعث شد خیلیا زود ازدواج کنن و الان پشیمونن چون ترس از دست دادن موقعیت و افکار پوسیده رو داشتن

27 به بالا پیر دختره؟

چندسالته؟ افکارت ک به شصت هفتاد ساله ها میخوره 

طراوت دقیقا تو چیه 

پوست و مو و اندام

مثلا کسی ک سی ساله جذابیت و طراوت رو نداره؟ عجیبه

اتفاقا چون سن کم موقع جوونی و شیطنته نباید ازدواج کرد باید کلی کیف کرد چرا باید زیر بار کلی مسئولیت رفت و فرصت لذت از زندگی رو گرفت

قرار نیست همه بچه بیارن سن ازدواج قاعده نداره همین افکار باعث شد خیلیا زود ازدواج کنن و الان پشیمونن ...

آدم میتونه با ازدواج در کنار کسی که دوست داره و دوستش داره بهترین کیف و حال زندگی رو بکنن تا اینکه با این پسر و اون پسر دست به دست بشن