2777
2789
عنوان

بیاییینننن راهکار بدیدددد

57 بازدید | 13 پست

دوستان من امروز عصر ساعت شیش با یک شخصی خیلی مهمس قرار دارم

به مامانم گفتم توی غذا سیر نریزه میخوام برم جایی دهنم بو نگیره 

آقا مامان من نمیدونم از عمد این کارو کرد یا نه تو غذا سیر ریخت اونم به صورت لع شده 

منم یه قاشق پر گذاشتم تو دهنم و سریع قولتش دادم تازه مزه سیرو حس کردم ولی کار از کار گذشت دهنم الان بوی سیر میده 🤧 تروخدااا راهکار بگید که سریع بوی این کوفتی بره همون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابلیمو بخور

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

همه کار دارم میکنم ولی حس میکنم هنوز بوش هست 😭

🤣🤣🤣

با یکی حرف بزن ببین متوجه بوی سیر میشه

اگه نشد یعنی تو الکی حساس شدی و بو رفته 

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

🤣🤣🤣با یکی حرف بزن ببین متوجه بوی سیر میشهاگه نشد یعنی تو الکی حساس شدی و بو رفته

دارم گلاب ، زعفرانو مخلوط میکنم 

🚶🏻‍♀️ 

تا بخورم بوی این کوفتی بره