2777
2789
عنوان

اعصابم از دست راننده خورده

146 بازدید | 8 پست

سرویس ما یه سواری ساینای چون تعدامون کمه،صبحا تعدامون بیشتر میشه مثلا گاهی در حد هشت تا،هفت تا...

باید یه سریا اسنپ بگیرن،راننده همش به من غر میزنه که چرا صبحکاری زیاد داری ،الان باز برنامه دادن و این شروع کرد

به من میگه تو باید اسنپ بگیری،انگار فقط مشکل این سرویس منم،مرده شور این شغل و این بیمارستان و این سرویسشونو بردن بعدم که میگی ما مشکل داریم بذارید شهر خودمون باشیم میگن اینا بهونه اس

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

وایی😂هفت هشت نفر توی سایناا😂چجوری جا میشین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودتون باید طبق برنامه ببینین هر کس چند بار سوار سرپیس میشه و هر نفر کی سوار اسنپ بشه ! به راننده ...

آخه همیشه ثابت نیست نمی‌دونیم کیا بیشتر سوار میشن من این ماه چهارده تا صبح دارم هشت تا عصر،دست خودم که نیست راننده هم زورش به هرکس میرسه غر میزنه،نمیخامم برم پیش مسئولشون 

پس برو گسترش منابع انسانی حرفت پیشه راننده سرویس حق نداره اصلا همچین صحبتی با شما داشته باشه

میخاستم دلخوری پیش نیاد ولی انگار باید برم