2777
2789
عنوان

عفونت دندان دارم نمیدونم چرا بعد عصب کشی قلب درد دارم و

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 34 پست
🤧یا خدا خیلی جدیه ؟اگ این اتفاق بیفته چی میشه

استرس نداشته باش برو ازمایش و اکو قلب انجام بده انشالله که چیزی نیست

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگران نباش اگر همچین اتفاقی افتاده باشه و فورا پیگیری کنی قابل حله❤️

والا دارن سرم داد میزنن ک میگن چیزی نیس استرس دادی ب خودت میگم ببریم لطفا ی آزمایش خون بگیرین سرم داد میکشن ولش کن بمیرم میفهمن چکار کردن

والا دارن سرم داد میزنن ک میگن چیزی نیس استرس دادی ب خودت میگم ببریم لطفا ی آزمایش خون بگیرین سرم دا ...

خودتو بزن به ضعف و غش ببرنت اورژانس

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
حیفی هنوز خیلی جوونی

میاارزه ک دیگ پیش این احمق ها زندگی نکنم انقدر آزارم دادن الان هم نمی‌خوان یکم هزینه کنن ببینن بچشون چش شده ی آزمایش خون برا بچه اولشون سخته ولی تا دلشون بخواد هما نوع دکتر بچه دوم رو بردن دکتر حتی برا بلوغ و قدشو😂

بهتر ک بمیرم همین ی بچه براشون بمونه

لازم نیس بزنم واقعا حالم بده میگن همش مال استرسه کودنن کودن هی حداقل بمیرم از دست اینا راحت بشم

بیشتر از چیزی که حالت بده خودتو بد نشون بده 

اونا کودنن تو زرنگ باش تو هم که مث اونا نشو

بیشتر از چیزی که حالت بده خودتو بد نشون بده اونا کودنن تو زرنگ باش تو هم که مث اونا نشو

انقدر حالم بده ک یهو نفسم بند میاد و بعد میگیرم تا ساعت ها میخوابم و نفس تنگی دارم گریه میکنم اصلا براشون مهم نیس 

ولش من چند بار از دستشون خودکشی کردم دیگ الان تازه سعی کردم ببینم دکتر خودشون دارن دستی دستی میکنم چه بهتر گناهم هم گردنشون بعدا هم عذاب وجدان میگیرن

هرچند میدونم ی ذره وجدان برا من تو وجودشون نیس بعد میگن چرا بدت از خانوادت میاد همیشه برام اینطوری بودن

میاارزه ک دیگ پیش این احمق ها زندگی نکنم انقدر آزارم دادن الان هم نمی‌خوان یکم هزینه کنن ببینن بچشون ...

دومیه چندسالشه؟

مگه باید با مردن از دستشون راحت شی؟ زندگی کلا یکباار فرصت به آدم میده

ازدواج میکنی از اون خونه میزنی بیروم

دومیه چندسالشه؟مگه باید با مردن از دستشون راحت شی؟ زندگی کلا یکباار فرصت به آدم میدهازدواج میکنی از ...

کلاس پنجمه همون بمونه براشون کافیه اون خوب کرد برا هر چیزی ک میخواست بهشون بی احترامی میکنه و بهشون فحش میده دس روشون بلند میکنه ولی نگم برات ک من بچه بودم ی هه از دهنم درمیومد چیکارم میکردن هی همین الانم جرات ندارم عصبانی بشم زیر کتک له میشم

والا بخدا ی نفرو دارم ی هفته رفته خارج گوشیشو دزديدن با گوشی رفیقش ب برادرش زنگ میزنه خبر میده ب خانواده هنوز گوشی جدید نخریده ک بخواد با من یا خواهرش حرف بزنه 

خیلی دلم براش تنگ شده همیشه دلم میخواست بغلش کنم نزاشتن بیشتر از یبار ببینمش انگار اینطور ک عفونت تو بدنم داره پخش میشه قرارم نیس دیگه ببینمش این ارزو رو با خودم ب گور میبرم 

بخدا نمیبخشمشون باید تقاص پس بدن اون دنیا 

تازه من چیزیم بشه دو قرت و نیمشون بالاس میگن خودش رعایت نکرد عفونت دندان گرفت اینطور بهش اومد

کلاس پنجمه همون بمونه براشون کافیه اون خوب کرد برا هر چیزی ک میخواست بهشون بی احترامی میکنه و بهشون ...

منم بچه اولم قبل ازدواجم همینطور بود همین حسای تورو داشتم واسه همین نمیگم ناراحت نباش چون واقعا ناراحت کننده س ولی الان که ۳۰ سالمه انقد روزگار چرخیدو زندگیم عوض شد که یاد دوران خونه بابام کم کم داره فراموشم میشه

تب نداری بدنت داغ نیس؟