2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومش خط قرمز داشته باشه

از خانواده با اصل و‌نصب باشه

دختری باشه که سرد و گرم چشیده باشه

پرخاشگر و عصبی هم نباشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببخشید استارتر

سلام
من یه راهی برای حذف تاپیک یا کلا کاربری پیدا کردم
دوتا تاپیکی که نمی‌خواستمو پاک کردم، تقریبا ۲هفته اکانتم تعلیق شد.
توی هر تاپیکی که نمی‌خواید، از نینی یارای حذف تاپیک بابت اینکه زمان برای پیام و حذف مشخص کردن ولی پاسخگو نیستن انتقاد کنید.
من الان این پیامو، که سعی می‌کنم برای همه بفرستم تا آگاه بشن و نذارن نینی سایت ازمون سواستفاده کنه، آخر همه تاپیک های خودم می‌ذارم.
چون آخرین پیام همه تاپیکام می‌ذارم ممکنن کاربریمو حذف کنن ولی شما پیگیر کاربری من باشید تا ببینید که واقعا این روش کار می‌کنه.
لطفا به هم کمک کنید و هرکسی عنوان تاپیکش نی نی یار حذف هست،تاپیک مورد نظرشو با انتقاد از وضعیت سایت و نینی یار ها بترکونید.
چون دیدم خیلی خانم ها میگن زندگیشون در گرو این تاپیک ها هست، گفتم روشی که خودم امتحان کردمو بهتون بگم که خیلی راحت یک یا چند تاپیکو پاک کنید

نینی یار حذف چرا مسئولیت پذیر نیستی

نه به ستا ستا ویزیت کردن دکترهای متخصص زنان

چشم و دل سیر بودن تو خونه پدر خیلی معیار مهمیه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

درک مالی و ذهنی 

ذهن مختص اقایون با خانم ها خیلی فرق داره 

فردی که اهل غیبت بیجا نباشه(حرف خانواده پسر رو برای پسر نیاره و برعکس)

خانواده معقول

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ب سر حدی برسه ک نیاد تو سایت زنونه 

در حدی برسه ک براش این چیزا سوال نباشه 

انقدری شعور خودش رشد بده ک بفهمه خودش 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸