2777
2789
عنوان

چرا رفتم کمک جاریم اسباب کشی

473 بازدید | 32 پست

چند روز پیش رفتم کمک جاریم اسباب کشی 

بعد کل کمر و گردن و همه جام درد گرفته 

الان اعصابم خورد شده 

و احساس میکنم خودمو با این کار بی ارزش کردم 

درسته جاریم در ظاهر آدم خوبی به نظر میرسه 

ولی بازم میگم چه دلیلی داشت من رفتم ؟ اصلا مگه من کلفتم ؟ اگه نیاز به کمک داره باید همسرش کمک کنه ... بعدش مادرش ... بعدش خواهرش ... بعدش خواهر شوهراش و در آخر بازم نوبت من نمیشه که بخوام کمک کنم

خیلی احساس ساده بودن میکنم 

واقعااااا چرااااا رفتمممممم

الان دیسک کمرم اونقدر درد می‌کنه که دارم میمیرم 

چرااااا من این کارو کردمممممممم 🤬😤😤

اون لحظه که داشتم میرفتم فکرم این بود که هیچ کسی کمکش نیست و گناه داره بذار برم یه کمکی کنم 

ولی الان میگم اصلا به من ارتباطی نداشت تنها بودنش 

هوفففف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قصدت کمک کردن بوده به اختیار خودت رفتی 

کمر و گردنت هم کمپرس آب گرم بذار خوب میشه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
حالا اگه اساس کشی داشته باشی اون میاد؟ زنگ بزن بیاد فرشات بشوره تلافی شه

من تا الان اسباب کشی نداشتم 

فقط جهیزیه چیدن بود

که هیچ کسی نیومد کمک 

خودم بودم و همسرم 

اشتباه کردی، کلا من کمک به بقیه برای نطافت و اسباب کشی و این حرفارو نمیفهمم، اگه نمیتونی کارگر بگیر.

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
به نظرت خوبی حالیشون میشه ؟

من جاریت نمیشناسم انشاءالله که حالیش میشه

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

اگه ادم فهمیده ایه وخوبه و قدر میدونه وممکنه یجایی کمکت باشه ایرادی نداره

آدمی هست که کمک کنه 

ولی واقعا من اگه زمانی اسباب کشی داشته باشم

شخصیتم جوریه که همه کارا رو خودم میکنم 

و هیچ کسی رو نمی‌گم بیاد

اصلا هم دوست ندارم کسی بیاد دوست دارم تک تک وسیله های خونم رو خودم بچینم

خداروشکر نذاشتم جاریم دست بزنه به اسباب اثاثیه سم میدونم بعدش کمر درد و پادرد میگیره پشتم حرف بزنه هیچی خودم درکشو کردم گفتم برو خونه خودم انجام میدم بعد میگم بیاین همگی سالن که کاری نداره درست کنه ..این طفلک کم کلفتی مادرشوهرمو میکنه یه جا نمیشینه ظرف بشور برای دوروز که میاد خونه مادرشوهر جارو بکش خونشو بساب ..