zari6969 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 962 عنوان مشکل پوست من چیه 83 بازدید | 7 پست بچه ها من پوست صورتم خیلی خشک و زبره ولی وقتی پوستم عرق میکنه خیلی صاف و سفید میشه بنظرتون مشکلش چیه 1403/05/30 | 09:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 7490 چون کم آبه و خشک و کدر نشون داده میشهآبرسان بزن ک شفاف نشون داده بشه همیشه ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
setare_j عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 1915 پوست خشکی داری که نیاز به آبرسان خوب داری که دوستت همیشه صاف و براق بشه شوینده و ژل هم خوبه پوستت رو از ته آبرسانی و تمیز میکنه
zari6969 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 962 چون کم آبه و خشک و کدر نشون داده میشهآبرسان بزن ک شفاف نشون داده بشه همیشه چه آبرسانی خوبه
loving3 عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 811 آبرسان هیالورونیک اسید بگیر@trustisho روبیکا فروشگاه من گرفتم بعد از شستن صورت به پوستم میزنم🤌🏻 🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌 پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️🩹
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 7490 چه آبرسانی خوبه کلینیک ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙