2777
2789
عنوان

معیارتون برای ازدواج چیه

188 بازدید | 33 پست

دوستان درامد بالا خیلی خوبه و پول تو ایران واقعا حلال مشکلاته. ولی سطح فرهنگی خانوادگی ، اخلاق هم کنارش خیلی مهمه. تا نظر شما چی باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده

کتابخون باشه

سوپرایز معنوی کنه نه مادی

قهوه خور باشه

هر جمعه بریم تفریح

عاشق گل باشه

عاشق ورزش باشه

دوست باشه تا همسر

طرز تفکر جالبی داشته باشه

دفاع کننده اشه

بی منطق نباشه

در اخر پول

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

اگه فقط پول مهم باشه که باید با یه بانک یا دسته چک یا حساب بانکی پر ازدواج کرد پول لازمه اما کافی نیست اول باید طرفت بدرد بخوره و بشه باهاش زندگی کرد بعد به مسئله پول می‌رسی.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

اووول همه اخلاق

بعد سطح شعورش 

خودش و شغلش و فرهنگی ک بژرگ شده داخل

و خانوادش

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خیانت نکنه دست به زن نداشته باشه صادق باشه یه پراید هم خوبه داشته باشه بعد حقوقش بالای 12 تومن باشه ...

توی تاپیک درامد خواستگار واقعا ادم شاخ درمیاره و البته متوجه میشه که چرا اینقدر امار ازدواج امده پایین!