2777
2789

رفته بودم ارایشگاه خانم ارایشگر گفت ب خودت برس گفتم مثلا چکار کنم ؟گفت ناخن بکار مژه بکار

گفتم بخاطر کارم نمیتونم ولی خودمم از این کاراخوشم نمیاد

گفت بخاطر شوهرت انجام بده گفتم راستش شوهرم خوشش نمیاد گفت  وا چکار ب اون داری ک خوشش بیاد یا نیاد

دیدم رفت سراغ مشتری بعدی منم پاشدم اومدم بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم میخواد ازین کارا کنم

قیافم تکراری شده و بچگونس همه فکر میکنن ۱۸ سالمه

دلم میخواد مژه بکارم ناخن بکارم

ابروهامو بدم درست کنن

موهام رو یه تیکش رنگ کنم

فکر کنم خیلی خوب شم

قیافم تکراری شده

همچنان امیدوار

منم خیلی دلم میخواد ازین کارا کنمقیافم تکراری شده و بچگونس همه فکر میکنن ۱۸ سالمهدلم میخواد مژه بکار ...

عزیزم چهره  بی بی فیس که سنت کم نشون بده خوبه که ...بنظرم کم کم چهره های نچرال مد میشه و این قیافه های کیک خز میشه

اگه پیش لوازم آرایشی فروش یا متخصص پوست یا لباس فروش حتی اسباب بازی فروشم می‌رفتی یه پیشنهادی در راستای رسیدگی شما به خودتون و جیب خودش می‌داد  

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

وای من ناخن کاشتم 

خیلی قشنگه ولی واقعا یه ماه تونستم تحمل کنم بعدش ریمو کردم ناخن خودم داغون شد 

یه لایه نازک از ناخنم مونده الان هی میشکنه ناخنم 

حالا زینک خریدم بخورم سریع رشد کنه 

خوشگلیش واقعا خوشگله ها 

ولی خب خیلی ناخن خود ادم داغون میکنه 

منم خیلی دلم میخواد ازین کارا کنمقیافم تکراری شده و بچگونس همه فکر میکنن ۱۸ سالمهدلم میخواد مژه بکار ...

منم خیلیییییییییییییی بیبی فیسم 

همه فکر میکنن خوبه ولی واقعا مشکلات خودشو داره 

من 25 سالمه همه فکر میکنن 16 یا 17 سالمه 

عین بچه ها باهام برخورد میشه خخخخ