ng مدیر عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 658 عنوان قمه | مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 93 پست عشقم قمه زده،،ديديد چجوري ميشه؟!زود خوب ميشه؟!جايه زخما ميمونه؟! جايه زخما مو در مياد دوباره؟؟انقدر استرس دارم هيچيم بهم توضيح نميدهزيره الامت بره زخماش بدتر نميشه؟!! ♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️ 1396/07/09 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ng مدیر استارتر عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 658 با عشق تو چی میکنه؟ مواظبش باش همين كه لحظه اي ناراحتم نكرده صادقانه دوسم داره واسم كافيه،،عشقي كه به آقا داره به خودش آسيب رسونده نه عشقش آقا،،پس خيالت راحت به منم آسيب نميزنه ♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
آیگین3 عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4361 قربونت برم هركسي يه جوريه،،فقط اين يه نفر نزده كه،،تو هياتا يكي در ميون سرا بستست قمه زدن شما اگه م ... تاپیک رو بترکون تا مجبور نشدی به همه توضیح بدیبا عشقت هم صحبت کن که جور دیگه ای هم میشه عاشق امام بودولی اگر هر سال بزنه واقعاا ناجور میشه به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
ng مدیر استارتر عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 658 اجازه که نمیدن بزنن مگر یه شهرایی یواشکی ما تهرانيم كسي كاري نداره ♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
غزل_بانووو1 عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 3453 ن ماترکیم. ازین غلطانمیکنیم والا😐 یگانه کم پیدایی😇😍یه تاپیک جنجالی بزن حوصلمون سر ررررفت هر وقت حس تنهایی بهت دست داد یادِ لیوانِ تنهایِ توی گونی برنج بیوفت😂
آیگین3 عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4361 ما تهرانيم كسي كاري نداره نمیدونستم تهران میزنناینطرفا سخت میگیرن اونا هم میرن واسه دل خودشون میزنن و نمیچرخن تو شهر به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
ygane___^_____^ عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 22987 یگانه کم پیدایی😇😍 یه تاپیک جنجالی بزن حوصلمون سر ررررفت مسافرت بودم عجقولی خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
ng مدیر استارتر عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 658 تاپیک رو بترکون تا مجبور نشدی به همه توضیح بدی با عشقت هم صحبت کن که جور دیگه ای هم میشه عاشق امام ... نذر كرده بود واسه بهم رسيدنمون كه نذرشم عدا كرد،،من نميدونم انگار قمه رو زده وسط فرقه بعضيا كه اينجوري حرف ميزنن،،هركي يه اعتقادي داره ديگهنه روزه ميگيريم نه نماز ميخونيم اما به عشقه امام حسين اين ده شبو واقعا عذا نگه ميداريم،،فقط اين ده شب نه كله دو ماهو نگه ميداره گناهم نميكنه ♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 8204 ما تهرانيم كسي كاري نداره تهرانی !!!!من اصلا تو تهران ندیدم فکر کردم شهر دیگه ای هستی محله ی خاصی این کارو انجام میدن ؟؟ من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15102 ببرینش دکتر برای مشکل زخم سرش مراقب عفونت هم باشین صمنا چون با قمه مشترک به سرهاشون صربه میزنن چندماه دیگه ک تست بیماری های منتقل شونده توسط خون رو هم بدین موفق و موید باشن حال متکلم از کلامش پیداست
ng مدیر استارتر عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 658 من تا حالا قمه زدن ندیدم برای شهر خاصیه ؟ نه همه جا داره ♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
زن_شهریوری عضویت: 1391/06/18 تعداد پست: 22438 زخم قمه خيلي زود خوب ميشه، عفونتم نميكنه لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ng مدیر استارتر عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 658 من تا حالا قمه زدن ندیدم برای شهر خاصیه ؟ حتي تو خوده كربلا اين روزا جاهاييشو خاك ريختن زمين كه قمه ميزنن جذبه تربته حرم بشه ♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
فاطمه233 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 10447 نذر كرده بود واسه بهم رسيدنمون كه نذرشم عدا كرد،،من نميدونم انگار قمه رو زده وسط فرقه بعضيا كه اينجو ... 😐😐من دیگه حرفی برای گفتن ندارمعشقتون مستدام هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کنندهای نیفتاده تعجب نکنید صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄