2777
2789
عنوان

تجاوز روحی از طرف پدر💔

543 بازدید | 22 پست

از بچگی پشت و پناه ندارم همیشه بابام هرروز از بچگی بهم سیلی میزد بهم فحش می داد میگفت آشغال زندگیمی جلو بابام گریه میکردم و به خودم فحش میدادم میگفت آفرین بیشتر بیشتر ادامه بده😅💔پسردوسته😔باهاش صحبت میکنم جوابمو نمیده اصلا هیچوقت تو چشمام نگاه نمیکنه فقط هروقت میخواد فحشم بده یا بهم بزنه با اخم و نگاه سنگین میاد سمتمهمیشه جلو فامیل خودشو خوب نشون میده جوری که توی دلم میگم این بابای من توی مهمونی همونیه که تو خونه با منو مامانم اینجوری میکنه؟😅💔مامانمم افسردگی گرفته از فحشایی که بابام هرروز بهم میزنه و اصلا بهم توجهی نمیکنه انگار من دخترش نیستم فکر کن یه دختر باباش اصلا تو چشماش نگاه نکنه حتی نگاهم کنه با سنگینی و اخم حس تنهایی و افسردگی و کمبود محبت عمیقی وجودمو گرفته

توی مهمونی یه سوال از بابام داشتم صداش میزدم جلو مهمونا جوابمو نمیداد نمیدونم شاید من واقعا آشغالم ۱۶ سالم بیشتر نیس از زندگی سیرم

بخاطر اینکه حس کمبود محبت دارم و هیچ مردی تو زندگیم پشتم نیس با یکی دوس شدم که حداقل اون پشتم باشه دلم بهش گرم باشه حالم حتی یکوچولو کنارش خوب باشه یذره هم شده حس خوشحالی رو حس کنم ولم کرد😔

انگار به دنیا اومدم فقط غم و بی توجهی ببینم دیگه از همه چی ناامیدم

منم پدر نداشتم درکت میکنم

بدتر اینکه هرمردی رو هم میخوای بیاری بزاری حاش نمیشه طرف یه روانی از اب درمیاد یه زخم میزنه و میره

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه از پدر و مادر شانس نمیادن. تو بدشانسی هم اوردی. اولین کار اینه که بپذیری بابات سلامت روحی نداره و مریضه و حرفاش و احساسش ربطی به وجود و ارزشمندی تو نداره. ببخش اینو میگم‌اما بابات مشکل روانی داره و این آدما سعی میکنن بقیه رو هم با خودشون بکشن تو دنیای تاریکشون. ازش فاصله بگیر. وقتی خونه است تو برو تو اتاقت. چرا به خودت جلوش آسیب میزنی؟ چرا به خودت فحش میدی؟ دفعه بعد که خواست تخریبت کنه خیلی ریلکس و بی توجه برخورد کن

تو داری همونکاری رو میکنی که اون ازش لذت میبره. لذت تخریب کردنت رو کوفتش کن. 

نرو تو رابطه. کاری نکن بابات برگرد ه بگه دیدی راس میگفتم آشغالی...  الان هر ارتباطی بگیری اشتباهه و جذب آدمایی میشی که شبیه باباتن مطمئن باش یا تخریب میکنن یا رها

تا وقتی از بابات کاملا رها نشدی از لحاظ احساسی نباید با هیچ مردی ارتباط بگیری. بشین درستو بخون از اون‌خونه فرار کن

قربونت برم🫂ولی با صحبت کردن که چیزی درست نمیشه

خدانکنع عزیزم 

همین ک بدونی من هستم کنارت قرار نیست با قلبت بازی کنم مشکل داشتی حرف بزنی و نریزی تو خودت 

کلی تو حالت تاثیر داره 

هوم؟

هر وقت آزارت میده به خودت بگو این شخص خودش یه زمانی تحقیر شده و فحش شنیده، احتمالا هم از طرف مادرش... سالم نیست و پر از عقده است مریضه.... و نمیذارم درد بی درمونشو به من سرایت بده... پس حرفاشو نشنیده بگیر و بی توجه باش. یه مدت بیشتر آزارت میده اما بعد خودش خسته میشه وفتی ازت واکنش نگیره

و در این سن هر مردی پیدا کنی مطمئن باش خوب نیستن. اون ها یک دختر کم تجربه می خوان که برای خودشون کنن بدون هیچ راه فراری.

سعی کن خودت خودت رو کمک کنی. اول به بهانه ی خوابگاه و درس خوندن در شهر دیگه ای برو و بعد هم شاغل شو و اگه پولت نمیرسه حتی شده با چند دختر دیگه جایی رو اجاره کن و دیگه در این خانواده زندگی نکن.

کاربری دست ۷ نفره. ❕