2777
2789

تازه طلاق گرفتم بعد ۷سال زندگی بچه ندارم لیسانس دارم البته مهریه اینا نگرفتم ۲۹ سالمه کلا حس هیچی نیست کلاس اینامیرم حس میکنم واسه خیلی کارادیرشده

نه نشده منم همین حس رو داشتم 

ولی با حوصله پیش برو با استرس پسرفت میکنی

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این حس رو دارم با اینکه مجردم و ۲۲سالمه

بعضی وقتا یجوری به خودم سخت میگیرم حس اینو دارم که ۶۰سالمه

بعد میگم بابا من همش ۲۲سالمهههه وقت دارمممم

من بخاطر حرفاو مقایسه های خانواده این حسو دارم

دلتنگ آواز قو🦢

من هم همینطور۲۳سالم هست هنوز لیسانس نگرفتم سال سوم تازه می‌خوام برای گواهینامه اقدام کنم هنوزم دو دل هستم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

کسایی ک قبل من ازدواج کردن کلی پیشرفت کردن.

فلانی زمین۳۰۰ م در عرض یک ماه شد۷۰۰ م

فللنی ماشین خرید

خونه خرید

حتی منی ک بچه دوسدارم بارداری ناموفق داشتم

و داریم قسط های عروسیو میدیم

هیچی ب هیچ

نه عزیزم دیرنشده منم ارشد گرفتم توخونه ایقد پرجنب و جوش بودم و عاشق کار الان مث یه بیسواد گوشه خونه ...

پشیمون نشدی؟

من یکی از دلایل کات کردنم همین بود،حس میکردم به اهداف تحصیلیم نمیرسم اونم درک کارایی که من میکردمو نداشتم 

دلتنگ آواز قو🦢
همه سر کار رفتنمن با شاگرد زرنگ و درسخون بودن ارشد گرفتم.ولی انگار طل سم شدم نمیتونم برای ازمون استخ ...

ارشد خودش برزخه

دکترا نمیگیری؟معمولا کسی که ارشد میگیره دکترا رو هم میگیره که هیئت علمی ای چیزی بشه

دلتنگ آواز قو🦢