2777
2789

سلام.آخر مهر ميخوايم بريم استانبول و يه بچه ي يك ساله شديداا بغلي هم دارم😢 يه هتل كه رفتين و راضي بودين بهم معرفي كنين تميز باشه و تو ميدون تكسيم باشه بهتره كه نخوام زياد پياده روي كنم.

چرا اینجوریی 😢. داری میری سفر خوشحال باش انشالله نی نیتم اذیت نمیکنه.

خوشحال بودم خيلي ولي هر هتلي رو كه چك كردم ديدم كلي ازش بد گفتن و مسافرا ناراضي بودن مونديم چه هتلي انتخاب كنيم كه بهمون خوش بگذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتي رفتم استانبول دوتا ني ني يكو نيم ماهه داشتم و گذاشتيمشون تو اغوشي خيلي هم خوب بود ما تو خود فرودگاه جامونو مشخص كرديم با تاكسي كه ببره و سر ساعت بياد دنبالمون اسم هتل دقيق يادم نيست ولي تو خود تكسيم هتل زياده بهتره كه از خود فرودگاه رزرو كني يه باجس نزديك در خروجي حواستم جمع كن در بدو ورود ١٠٠٠ يورو مارو دزديدن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
صبحونه ش رو اگه میخواستی توی اتاقت میاوردن یه منوی ثابت رایگان داره خواستی چیزی اضافه کنی فکر کنم ...

عزيزم يه سوال ديگه شما با تور رفتين يا نه؟كدومش بصرفه تره؟