2777
2789
عنوان

جراحی دندان عقل

85 بازدید | 8 پست

خانوما ورم صورتم بعد جراحی دندون عقل بیشتر شده زبیعیه یا خطرناکه؟ایبوپروفن کمک میکنه ب کمتر شدن ورم؟من خنگ شیاف دیکلوفوناک گذاشتم ایبوپروفن و نخوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بود جراحیش سخت نبود؟ منم باید برم میترسم

دندون عقل من روی عصب بود چند سال پیش باید میرفتم ترسیدم

بعد الان پوسیده شده و چرک کرده بود زیرش کیست چرکی داشت گفتن نمیشه کاون و دست بزنیم وگرنه لبت بی حس میشه روی عصبه کیست دندونم و جراحی کرد گفت دارو میدم خدا کنه رفع بشه🤕😭.....شمام هر چه زودتر برید خدلی نکرده دردسر درست نشه....خب جراحیه دیگ درد داره ولی زیر دستش چیزی نمیفهمی بعد جراحی تازه مکافاته

دندون عقل من روی عصب بود چند سال پیش باید میرفتم ترسیدمبعد الان پوسیده شده و چرک کرده بود زیرش کیست ...

وای منم دو ساله هی امروز فردا میکنم نصفش دیده میشه رو نصفش هنو لثمه اونوری کامل نهفتس😢

وای منم دو ساله هی امروز فردا میکنم نصفش دیده میشه رو نصفش هنو لثمه اونوری کامل نهفتس😢

برو حتما من خیلی دردسر کشیدم و میکشم...بلا ب دور انشالله الان بری دردسرش کمتره