2777
2789

من تقریبا دوساله عقدم با عشقم

بعد معذرت میخوام دیشب رابطه سطحی داشتیم اصلا دخول نداشتیم و من خیلی استرسیم و ترسیدم از اینکه نکنه اتفاقی بیفتع و ۴ تا قرص ال دی خوردم

امروز خیلی حالم بد بود داشتم میمردم مامانمم عصری رفته بود تو کیفم دیدع بود که قرص خوردم و شروع کرد هر چی از دهنش درومد بهم گفت و شوهرمو کلی فحش داد که معلوم نیست چه غلطی میکنی و کلی حرف های زشت دیگه واقعا ناراحت شدم میگف باید به من بگی چرا چیشده که خوردی آیا واقعا باید بهش بگم؟؟ اخه با شوهرم بودم چی باید بهش بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو کیست داشتم دکتر بهم ال دی داده

من عقد بودم 10 روز خونریزی پریودم طول کشید مامانم بردم دکتر اونام گفتم متاهلم فوری گفتن آزمایش بارداری بده اورژلنسی بود تا اون یکساعت ک آماده شه مامانم فقط فحش میداد ک خاکتوسرت آبرومونو بردی گفتم بزاااار جوابش بیادخب😂 خلاصه جواب اومد منفی بود گفتم آروم گرفتی همشم میخندیدم میگفت نه تو میخندی معلومه یکاری کردین😂😂😂

اینجا میگن عقدی شوهرته فلانتهولی خب عرف شما مثلا الان نامزدین. و در این دوران رابطه ممنوعه😐مخصوصا ا ...

اخه میخواستیم عروسی بگیریم یکی از بستگان نزدیک شوهرم جوون فوت شدش و همه عزادار اون شدن برا همین موند

واقعا دلم گرفت

خانواده ایرانی دخالتشون تو تخت خواب و خشتک ادم هم هست هیچی نگو مگه تو از اون میپرسی با بابات چیکار م ...

بمن میگفت به بابات میگم چه غلطایی میکنی میخای بی ابرومون کنی انگار با دوست پسرمم خب شوهرمه😐😐

خیلی راحت بگو شوهرمه. بعدم چرا مامانت باید بره سر کیفت؟ زودتر عروسی کن برو خونه خودت راحت شی. دوران ...

هعی اره بخدا نمیدونم چرا دیده  . خودمونم راضی ایم ایشالا بعد صفر عروسیمه

بمن میگفت به بابات میگم چه غلطایی میکنی میخای بی ابرومون کنی انگار با دوست پسرمم خب شوهرمه😐😐

بهش پس نگو اینجوری شده بدتر قاطی میکنه بگودکترداده بهم پریودم بهم ریخته بود یا بگو کیست داشتم یه چیزی بهونه کن 

میتونیم بگی تند تند پریود میشدم دوستم گفته اینو بخور منم خریدم منظم شه