2777
2789
عنوان

بیدار شدن برای نماز

96 بازدید | 5 پست

خیلی برام جالب بود اولش یکم ترسیدم ولی بعدش در کمال ناباروری  خیلی عادی رفتار کردم 

دیروز انگار یکی برا نماز صبح بیدارم کردم در صورتی ک همه تو خونه خوابه خواب بودن یکی سه بار محکم ب تختم زد 

حتی وقتی بلند شدم دیدم روی بچمم پتو هست در صورتی ک من اصلا نکشیده بودم روشو... 

تنها چیزی ک بهم قوت قلب داد این بود ک اگر جنی این کارو کرده قطعا یه جن مومن و خوب بوده ک هم نماز صبح بیدارم کرده هم روی بچمو کشیده 

چون شنیدم مثلا اگر تو خونه ت صوت قران پخش کنی جن های مومن دوست دارن و گاها حواسشون ب صاحب اون خونه هست 

خوشبحالت کاش منم بیدار کنه بعضی موقع کاهلی میکنم البته اروم بزنه به تختم چون تپش قلب دارم😂

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز عالیه اینقد آرامش داره😍

درمورد اون سه بار زدن به تخت واسه منم پیش اومده البته یجور دیگش تنها تو خونه بودم سه بار پنجرمونو زدن کسیم نبود(شنیدم اگه سه بار بزنن قراره اتفاقی بیوفته) دقیقا چند روز بعدش پدربزرگم بدون هیچ دلیلی فوت کرد

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.