2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید دارم دق میکنم از استرس😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 37 پست

ببین عزیزم من اینایی ک میگن اینا همش الکیه و میخوام ملت رو سرکیسه کنن رو واقعا درک نمیکنم

فک میکنم آدم باید سواد و سطح اجتماعی خیلی پایینی داشته باشه ک همچین حرفهایی بزنه و در مقابل علم بایسته

همیشه باید دعا کنیم ک نتیجه خوب باشه

ولی کوچکترین درصد احتمال اشکال داشتن واقققعا دردناک ترین نتیجه رو برای مادر داره

دختر خاله ی من رو نفرستادن غربالگری دوم چهار ماه قبل کن باردار شده بود 

پزشک اون گفته بود نیاز نیست

بچش دنیا اومد با هزاران مشکل که تمام زندگیش رو هشت سال به پاش ریخت  و آخرم زمستون گذشته فوت شد

در حالیکه  اگه غربالگری میشد و آمینو می‌رفت  همون موقع سقط میکردن و اینهمه عذاب نه بچه میکشید نه خودش و نه ما ک اطرافیانش بودیم با دیدنش ذره ذره آب نمیشدیم 

خوب پس توکلت به خدا باشه من این روزها رو گذروندم می‌دونم چقد سخته نگران نباش انشالا چیزی نیست . خدا ...

عزمزمه خداروشکر که بچت سالم بوده الهی به حق امام حسین هیچ مادری تو این شرایط قرار نگیره و همه جنین ها سلامت باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعن باش بچه سالمت رو سقط کردیبرادر زاده من یکیشو گفتن مشکل داره طفل معصوم قلبش میزد سقطش کردن گفتن ...

ترجیح میدم بچه ی سالمم رو از نظر شما سقط کرده باشم

تا بچه ی ناقصی به دنیا بیارم ک یک عمر عذاب بکشه

عزمزمه خداروشکر که بچت سالم بوده الهی به حق امام حسین هیچ مادری تو این شرایط قرار نگیره و همه جنین ه ...

شمام نمیخواد نگران باشید 

خودتون میدونید احتمال یک از صد و پنجاه یعنی هفت هزارم درصد 

در واقع از هر صد و پنجاه نفری ک این شرایط رو داشته باشن ممکنه یکیش مشکل داشته باشه

با خیال راحت بگیر بخواب 

از همتون ممنونم برای من و همه اونا که منتظر جواب آزمایش هستن دعا کنید

منم میسپارم دست خوده خدا که از همه بهتر صلاح بنده هاشو میدونه ته دلم میگه که بچم سالمه ولی نمیتونم استرس رو از خودم دور کنم

تواین نیمه شب و روزهای عزیزی که پیش رو داریم برای هم دعا کنیم🌹

سلام دوستان عزیزم

خواستم بگم جواب اولیه آزمایش آمنیوسنتزم اومد خداروشکر منفی بود و جنسیتم پسره 

برام دعا کنید جواب آخرم خوب باشه.ممنون از همتون که اونروز دلمو آروم کردید.به حق امام حسین حاجت دلتون برآورده بشه🌻🌻🌹🌹