2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید دارم دق میکنم از استرس😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 37 پست
حداقل پنج نفر تو فامیل درجه یک ما این اتفاق افتاده و الان بچه هاشون ماشالا سالم بزرگ شدن همش برا سر ...

نه نگو این حرفو 

سرکیسه کردن چیه عزیزم

شما یک هزارم درصد هم احتمال بده شما رو می‌فرستم آمینو سنتز اون  بچه ی بیگناه با سندرم داون بباد اونوخت زندگی چندتا خونواده جهنم میشه

خدارو شکر ک علم پیشرفت کرده و این آزمایش ها وجود داره و آدم خیالش از بابت خیلی چیزها قبل زایمان راحت میشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خیلی بده استرس همه وجودمو گرفته آخه ۱۶ هفته م و قشنگ حرکاتاشو حس میکنم توروخدا برام دعا کنید ات ...

عزمزمه انشاالله خوبه من برای آزمایش پرسیدن تواقوام بیماری سندرم چیزی دارین نوه عمم بود منم نوشتم 

بعد میگفتن بخاطر اون برات آزمایش اینجوری زدن

حداقل پنج نفر تو فامیل درجه یک ما این اتفاق افتاده و الان بچه هاشون ماشالا سالم بزرگ شدن همش برا سر ...

اصلا دکتر یجوری بی پرده و رک باهام صحبت کرد که نزدیک بود همونجا غش کنم آخه زن حامله چه گناهی داره اینهمه استرس رو تحمل کنه

نه نگو این حرفو سرکیسه کردن چیه عزیزمشما یک هزارم درصد هم احتمال بده شما رو می‌فرستم آمینو سنتز اون ...

مطمعن باش الکیه این حرفها

الان دارن از هر ده نفر نه نفر رو میفرستن این ازمایش با هزینه های گزاف،اخرشم هیچی نیست،فقط استرس به مادر بیچاره میدن

اصلا دکتر یجوری بی پرده و رک باهام صحبت کرد که نزدیک بود همونجا غش کنم آخه زن حامله چه گناهی داره ای ...

اگه سونوهات تیغه بینی تشکیل شده بود و مایع آن تی زیر دو نگران نباش ایشالا ک چیزی نیست

منم همینطوربودم وقتی بچم به دنیا اومد به پزشک اطفال که گفتم ازعصبانیت سرخ شدو فحش بیرونشون کرد که به خاطرپول این همه استرس به مادر وخانواده واردمیکنن ومیگفت همه ی مراکزمعتبرنیستن واکثر دروغ میگن

خیالت راحت عزیزمبهت قول میدم. سالمه نی نی تون جدیدا واسه خیلی ها ریسک دیدم میزننو سالم بودن استرس ا ...

ممنون عزیز دلم منم فقط توکلم به خداونده خودش بهم داده ازش میخوام خودشم مراقبش باشه.مراقب همه مادرای باردار و تودلی هاشون

مطمعن باش الکیه این حرفهاالان دارن از هر ده نفر نه نفر رو میفرستن این ازمایش با هزینه های گزاف،اخرشم ...

عزیزم من بچه ی اولم آمینو رفتم سالم بود الان هشت سالشه  دومی مشکل داشت و سقط کردند. 

خواهشاً جلوی علم هم با این. صحبتهای غیر کارشناسانه جبهه های بیخود نگیرید

اگر شما ده میلیون بدی آمینو بشی و بچه ی مشکل دار به دنیا میاری  بار مالی کمتری داره تا اینکه حتی یه نفر از صد نفر یه بچه ی مشکل دار به دنیا بیاره

ده میلیاردی دیگه بدرد نمیخوره اونموقع 

عزیزم من بچه ی اولم آمینو رفتم سالم بود الان هشت سالشه دومی مشکل داشت و سقط کردند. خواهشاً جلوی علم ...

مطمعن باش بچه سالمت رو سقط کردی

برادر زاده من یکیشو گفتن مشکل داره طفل معصوم قلبش میزد سقطش کردن گفتن مشکل داره،دومی رو گفتن مشکل داره زنداداشم گفت من دیگه سقط نمیکنم عذاب وجدان قبلی رو هنوز دارم،الان دخترش کلاس دومه و شاگرد ممتاز کلاس

ان تی ۱/۷۷ بود چندروز پیشم رفتم سونو جنسیت،قشنگ بینی شو نشونم داد خداروشکر

خوب پس توکلت به خدا باشه من این روزها رو گذروندم می‌دونم چقد سخته  نگران نباش انشالا چیزی نیست . خدارو شکر ک الان این ازمایشها وجود داره و خیال آدم قبل دنیا اومدن بچه راحته

من نوزده هفته بودم و دیر منو آمینو فرستادن و چققققدر وحشت داشتم از نتیجه اش

ک خدایی نکرده اگه مشکل داشت حتی مجوز سقط قانونی هم بهم نمیدادن به خاطر سن بالای جنین و چقدر از دکترم دلگیر بودم ک دیر بهم گفت

چه مشکلی داشت بچه دوم چند هفته بودین کدوم غربالگری مشکل داشت

تو دومی خیلی زود پیگیر شدم تو دوازده هفته ان تی بالای سه و نیم داشت رفتم آمینو جواب خوب نبود و سقط کردم