2777
2789

سلام

یک هفته است که کتفم وگردنم درسمت راست  درد میکنه  

امروز مطلبی خوندم که نوشته بود از علائم بارداری خارج از رحمی است

من هنوز به باردار بودن خودم اطمینان ندارم

26پری یه لک دیدم  و دیگه قطع شد و تا امروز که29پری هستم پاک بودم و البته هیچ علامتی هم از بارداری ندارم

الان استرس گرفتم نکنه درد کتفم مربوط بشه به بارداری خارج از رحمی

لطفا دوستانی که تجربه دارن کمکم کنید تا فردا که بخوام برم دکتر سکته میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار و يك علت ميتونه داشته باشه حالا چرا نگران بارداري خارج رحمي هستي؟

اون موارد درد شانه در حاملگي خارج رحمي وقتي هست كه پاره ميشه و خونريزي داخل شكم اتفاق ميفته و اون دردها هم بهشون دردهاي ارجاعي ميگن بخاطر يه سري عصب دهي هاي مشترك 

ولي اونقدر علائم ديگه داره كه كسي بخاطر درد كتف به حاملگي خارج رحم شك نميكنه 

شما هم احتمال بيشتر كار سنگين داشتي و درد از ستون مهره هاي گردن هست 

عزیزم قدیمیها میگن تا باردار میشی یه بادی میفته یه قسمت از بدنت و درد میگیره. بعضیا عضلات پاهاشون میگیره. بعضیا دستاشون. بعضیا دندون درد میگیرن. دوست من گوشش درد گرفته بود. به نظرم احتمال بارداری وجود داره. اما نگران خارج رحمیش نباش. چون درد توی یه قسمت از بدن اول بارداری طبیعیه و به قول قدیمیا همون باده که بعد خوب میشه. یه بی بی چک بزن ببین نتیجشو

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

فردا بی بی چک میخرم نزدیکمون داروخانه شبانه روزی نداریم 

از دست ما زنا که باردار نشیم یه درد داریم اگرم بشیم هزار و یک درد

فکر و خیال هم که ادم رو رها نمیکنه

کاش الان یکی خونه ما بود این گوشی رو از من میگرفت تا فردا اروم میگرفتم اینقدر از این سایت به سایت نمیکردم و روی خودم هزار درد و مرض نمیزاشتم

منم هفته های اول بازو درد شدیذ داشتم تو نت هم چیزای ترسناکی دربارش خوندم ولی هیچیم نشد نگران نباش&n ...

واقعا چیزای ترسناک زیاد نوشته شده که وقتی میخونیم احساس میکنیم دقیقا در مورد خودمون صدق میکنه

اول برادریتو ثابت کن بعد ادعای ارث کن 😉

عزیزم اول ببین بارداری یا نه 

من اول بارداریم سمت چپم انقدر درد داشتم کتف و کلیه و... که مطمین بودم بارداری خارج رحمی هست 

ولی مشکلی نبود 

ماهم که رفت بالا دردها هم رفت و دردهای جدید اضافه شد 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼