2777
2789

دوستان گلم یه نفربه من گفت سیاهدونه ورازیانه بگیر دم کن روزی دوباربخور الان من دارم استفاده میکنم درکنارش عرق رازیانه وبومادران هم روزی یع لیوان میخورم بنظرتون تاثیری داره واسه باردارشدنم

من.ناهی ک.باردار شدم عرص رازیانه میخوردم و دم.کرده پنج.انگشت انشالله شما هم ب زودی باردار میشین عزیزم

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میدونم رازیانه و سیاه دانه خیلی گرمه.بیشتر افرادی که الان حامله دیر میشند یا با این راه حامله میشند چون رحم شون سرد شده میگند بخوردند تا گرم بشه.و اتگار شنیدم رازیانه باعث نیشه بجه دختر بشه

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
من.ناهی ک.باردار شدم عرص رازیانه میخوردم و دم.کرده پنج.انگشت انشالله شما هم ب زودی باردار میشین عزیز ...

عزیزم یعنی اون ماهی که باردارشدی تازه شروع کرده بودی به خوردن عرق رازیانه واینکه لطفا بگو ازروزچندم پری میخوردی وروزی چقدر

من فقط میدونم رازیانه و سیاه دانه خیلی گرمه.بیشتر افرادی که الان حامله دیر میشند یا با این راه حامله ...

من برام دختر پسرش هیچ فرقی نداره من فقط یه بچه از خدا وامان حسین خواستم دیگه جنسیتش باخود خدا

والا من ماه پیش رازیانه خوردم اما باردار نشدم. زیر نظر متخصص طب سنتی هستم. این ماه واسم عرق همیشه بهار داده 😕

شما سیاهدانه رو چجوری میخوری؟ میکوبی؟ یا درسته ؟ با عسل میخوری؟ چه اندازه؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد

ممنونم 

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
عزیزم یعنی اون ماهی که باردارشدی تازه شروع کرده بودی به خوردن عرق رازیانه واینکه لطفا بگو ازروزچندم ...

آره همون.ماه شروع کرده بودم از روز دوم سوم تا تخمک گذاری خوردم

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏
والا من ماه پیش رازیانه خوردم اما باردار نشدم. زیر نظر متخصص طب سنتی هستم. این ماه واسم عرق همیشه به ...

من یه اشنا که عطاری داره تخم سیاهدونه ورازیانه باهم مخلوط کرد بهم داد وگفت صبح وعصر یه قاشق مرباخوریش بریز تو یه لیوان اب وبزار بجوشه بعد ابشو ازصافی ردمیکنی ومیخوری منم همین کارارودارم میکنم

من یه اشنا که عطاری داره تخم سیاهدونه ورازیانه باهم مخلوط کرد بهم داد وگفت صبح وعصر یه قاشق مرباخوری ...

آهان پس نکوبیده واست. درسته با هم مخلوطشون کرده. درسته؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

سلام دوستان 

این دستور رو یکی از دوستان که پیش دکتر طب سنتی رفته بود گرفته 

براتون میزارم که شما هم استفاده کنین

دقیقا زمانی که انتظارشو نداری میاد و خوشحالت میکنه ،میاد و زندگی رو شیرین تر میکنه ،شیرینی به اندازه عطر تنش ،به اندازه تمام دنیا.دوست دارم تو دنیایی نفس بکشم که از عطر تن تو پر شده،یه نفس عمیییییییق پر از پاکی و آرامش