الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط میدونم رازیانه و سیاه دانه خیلی گرمه.بیشتر افرادی که الان حامله دیر میشند یا با این راه حامله میشند چون رحم شون سرد شده میگند بخوردند تا گرم بشه.و اتگار شنیدم رازیانه باعث نیشه بجه دختر بشه
خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
والا من ماه پیش رازیانه خوردم اما باردار نشدم. زیر نظر متخصص طب سنتی هستم. این ماه واسم عرق همیشه به ...
من یه اشنا که عطاری داره تخم سیاهدونه ورازیانه باهم مخلوط کرد بهم داد وگفت صبح وعصر یه قاشق مرباخوریش بریز تو یه لیوان اب وبزار بجوشه بعد ابشو ازصافی ردمیکنی ومیخوری منم همین کارارودارم میکنم
این دستور رو یکی از دوستان که پیش دکتر طب سنتی رفته بود گرفته
براتون میزارم که شما هم استفاده کنین
دقیقا زمانی که انتظارشو نداری میاد و خوشحالت میکنه ،میاد و زندگی رو شیرین تر میکنه ،شیرینی به اندازه عطر تنش ،به اندازه تمام دنیا.دوست دارم تو دنیایی نفس بکشم که از عطر تن تو پر شده،یه نفس عمیییییییق پر از پاکی و آرامش