2777
2789

سلام من تاپیک قبلیت رو خوندم شوهر شما رو به عنوان یک مرد از همه لحاظ خورد کردن یه مرد همه چیزش عزت و اقتدارشه اون که نباشه دیگه چیزی برای از دست دادن نداره شما باید این عزت از دست رفته رو بهش برگردونی فقط و فقط تو دنیا این کار از دست شما که همسرشی برمیادومن خیلی بهتر افتخار کردم که پشت شوهرت بودی و هستی

کار طولانی و نسبتا سختی در پیش داری ولی اگه انجامش بدی رشدی می‌کنی که بینهایت لذت بخشه (شوهرتو از باتلاق و بدبختی بکشی بیرون برسونی به آرامش و خوشبختی) 

اگر پارسال بود هرگز این حرفا رو نمی‌زدم میگفتم نشدنیه ولی از وقتی تو کانال تنها مسیر آرامش عضو شدم یقین پیدا کردم که میشه اسمشو بنویسی میاره من نمیتونم اینجا لینک بفرستم

تو ایتا ست نصب کن پیام بده بگو کلاس همسرداری مومنانه ثبت نامت کنند هزینشم خیلی کمه از اول بخون و مو به مو اجرا کن

ان شاالله موفق میشی راستی از چله زیارت عاشورای حق شناس غافل نشو معجزه کرد برای من 

اصلا اونا مشاور تلفنی هم دارن میتونی زنگ بزنی مشاوره کامل بهت بگن چکار کنی خوبیش اینه که هدف شون رو طلاق و خلاصی الکی نداشتن در مورد شغل هم راهنماییت میکنن خودشون آموزش میدن کار خونگی رو برای خانوما قیمتاشم در حد نود تومن صد تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.