2777
2789
عنوان

دیدین بعضی از خانوما

139 بازدید | 16 پست

خیلی اجتماعی هستن؟

خیلی سرزبون دار و مهربون و با سیاست ، اونایی که مجلسو دستشون میگیرن ، مرتب لباس میپوشن و همه کار از دستشون بر میاد ( تحصیل کرده و آشپزی و خیاطی و...) 

خیلی دوست دارم اینطوری باشم 

ولی نیستم خیلی آروم و ساکت و خجالتی ام برعکس😢😂چطوری اینطوری باشیم ؟

کسی هست تو جمع ک اینطوریه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادشون حمایتشون کرده 

اونایی که مثل تو هیستن  تا خواستن حرف بزن خانواده زده دهنشون . وای چرا اینو گفتی وای چرا فلان حرف رو زدی وای....‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه میخوای همیشه توی آرامش  باشی خودتو با کسی مقایسه  نکن ، سعی نکن مثل کسی باشی    ، روی نقطه قوت خودت  کار کن    ورژن خودتو آپدیت کن

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

شرکت کردن کلاسای مختلف، اینجوری توی هر حیطه اگه بخوای حرف برای گفتن داری 

معاشرت با چند تا آدم حسابی، خیلی روی شخصیت تاثیر میذاره 

کتاب خوندن، اینجوری بدون چنبار زندگی کردن چن تا تجربه داری 

اتفاقا مثل تو خوبه با کسی صمیمی نشو نزدیک نشو که بد ضربه میخوری گوش کن حرفو ما برونگراها همیشه ضربه ...

نه اصلا منظورم یه چیز دیگه اس 

احساس میکنم اونا بیشتر به دل میشینن

هر کسی رفتارای منحصر به فردی داره رفتار شما هم ایرادی نداره نمیشه که اخلاقامونو تغییر بدیم . 

من اینطوری البته ادعایی تو مهربونی و ...ندارم فقط تنها ادعام توی سرزبون داشتنه ‌. ولی به نظرم شما رفتارت خیلیم خوبه کسی از ساکت و آروم بودن بدش نمیاد.

فقط خجالتی بودن رو تغییر بده خجالت خوب نیست چندین بار به خودت جرعت بده که یکجایی تو جمع شلوغ صحبت کنی و عادتت میشه و خجالتت از بین میره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هر کسی رفتارای منحصر به فردی داره رفتار شما هم ایرادی نداره نمیشه که اخلاقامونو تغییر بدیم . من اینط ...

خیلی امتحان کردم مثلا یه جایی خواستم خیلی خوب باشم خیلی صحبت و... میکنم بعد تو خلوت خودم میگم چرا اون حرفو زدم چرا اینطوری کردم فلان این اذیتم میکنه

خیلی امتحان کردم مثلا یه جایی خواستم خیلی خوب باشم خیلی صحبت و... میکنم بعد تو خلوت خودم میگم چرا او ...

از مشاور کمک بگیر راهکارهای بهتری میده 

با آدمای آروم و خجالتی معاشرت نکن .

چند تا کلاس برو دوستای جدید پیدا کن 

وقتی این افکار میاد تو ذهنت سریع خودتو ب ی کاری مشغول کن من خودم قدیما وسواس فکری داشتم تا فکرای اینطوری میومد تو ذهنم اهنگ میذاشتم میرقصیدم . باعث می‌شد حواسم پرت بشه فکری نکنم . یا کتاب بخون که تمرکزت رو کتاب باشه و همش با خودت تکرار کن که حرفات و کارات اشتباه نبوده باید اون حرفو میزدی .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑