2777
2789
عنوان

لاغری لطفاً بیاید خواهشاً

63 بازدید | 8 پست

من کنکوری هستم می‌خوام وزن کم کنم وزنم رفته بالا پریود نشدم میشه تجزبیاتتون رو از رژیم که سالم باشه بگید چه کنم 

صبحانه ناهار شام چیا بخورم که هم انرژی داشته باشه هم لاغر شم 

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی

روغن کنجد و زیتون بخر و باهاش آشپزی کن و سرخ کن

صبح ۵۰ گرم نون بخور با پنیری گردویی عسلی تخم مرغی ارده شیره ای چیزی

ظهر ۲۵ گرم نون بخور با پروتئین یا ۴ قاشق برنج یا ۲ قاشق برنج و ۲ قاشق خورشت یا یه دونه سیبزمینی متوسط یا ۴ قاشق ماکارونی

شب مثل ظهر

میانوعده: خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کنیعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پ ...

اسی همین یه کامنت خیلی کامل وجامع بود بنظرم به اضافه اب زیاد ‌‌....اسی قد وزنت میگی 

همچین گفتی چاقم فکر کردم ۸۰ یا ۱۰۰ کیلویی خب دختر کاری نداره دانشجو هم هستی سعی کن کم کم پیش بری

آخه پریود هم نمیشم الان ۱۲ روز عقب افتاده نمی‌دونم چه غلطی کنم   رفتم آزمایش دادم کیستم خوب شده دیگه نمی‌دونم تخمدان هام چه مرگشونه

آخه پریود هم نمیشم الان ۱۲ روز عقب افتاده نمی‌دونم چه غلطی کنم رفتم آزمایش دادم کیستم خوب شده دیگه ...

غصه نداره که باز برو دکتر پیگیر سلامتیت باش ببین چرا نشدی هورومونات بهم ریخته