2777
2789
عنوان

چطور بچه تون رو از پوشک گرفتین

73 بازدید | 7 پست

من بچه ام سه سالش شده ولی هنوز نه دستشویی کوچیکه نه بزرگ رو نمیگه...از طرفی بهش میگم دستشوییت رو نگهدار بهم بگو بریم دستشویی ،جلوی دستشویی ش رو اینقدر میگیره که براش یبوست میاره... دستشویی میبرمش جیش نمیکنه اینقدر دستشویی اش رو نگه میدارم تا پوشک بپوشونم.منم از ترس اینکه یه کلیه هاش آسیب برسه دست نگه داشتم..می‌خوام بدونم شما چطور بچه تون رو از پوشک گرفتید؟؟؟

من فضای دستشویی رو با بادکنک تزیین کرده بودم😁

قرار شد هر موقع جیششو بگه.منم به دلخواه خودش هر رنگ بادکنکی خواست بهش بدم

کلی خوراکی هم براش گرفته بودم و به عنوان جایزه بهش میدادم

روز سوم دیگه خودش جیششو میگفت بدون هیچ اذیتی.هیچ جای خونه رو هم کثیف نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا  پوشک نکن دیگه نه موقع خواب نه بیرون...انقد باید ببری و بهش یاداوری کنی تا یاد بگیره...جایزه بده..عروسک ببر بگو ببریم بشوریمش پاهاشو یا حمامش کنیم...برچسب ببر بزنه دیوار اگه جیش کرد...هرچی دوسداره بخر تو خونه جیش کرد بده بهش...منم یا دستشویی ۲ پسرم درگیرم یبوسته میترسه بشینه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
من فضای دستشویی رو با بادکنک تزیین کرده بودم😁قرار شد هر موقع جیششو بگه.منم به دلخواه خودش هر رنگ با ...

اره بابا بعضی مامانا فقط ترس اینو دارن که بچه یاد نمیگیره و واقعا از پوسک گرفتن بچه اصلا سخت نیست

عزیزم وقتی که دشوییش تو پوشک بود بهت گفت اذیت شد اون موقع وقت پوشک گرفتنشه.و معمولا از دوسال و دوسه ...

پسره...توی پوشک دستشویی می‌کنه میگه که ببرمش ولی وقتی پوشک رو میکنم چهار تا پنج ساعت دستشویی اش رو نگه میدارم هر یک ساعت میبرمش دستشویی ولی کثیف نمیکنه وقتی پوشک میکنم درجا دستشویی اش رو می‌کنه.اگرم نکنم بعد سه چهار ساعت نگهداشتن خودش رو کثیف می‌کنه ولی توی دستشویی نمیکنه 

اره بابا بعضی مامانا فقط ترس اینو دارن که بچه یاد نمیگیره و واقعا از پوسک گرفتن بچه اصلا سخت نیست

دقیقا اگه بچه رو نترسونیم و دعواش نکنیم و بر عکس تشویقش کنیم .بچه خیلی زود یاد میگیره