2777
2789
عنوان

کلاهبرداری ایتا لطفا بیایدددد

1057 بازدید | 19 پست

سلام در تلگرام پیشنهاد ادمینی داده شده بود برای سایت دیوار و برای بسته بندی خشکبار و ..... بود

بعد از گذاشتن آگهی متوجه شدم که کلاه برداریه چون چند نفر از کاربر ها شروع کردند به تهدید کردن که به پلیس فتا میگیم و زود پیداتون میکنیم من هم فورا آگهی رو پاک کردم و به تمامی کسانی که لینک کانال تلگرام فرستاده بودم، نوشتم تقلبیه و انصراف بدید

حالا نمیدونم باید چیکار کنم دوساعت هم بیشتر نشده بود

آیا از لحاظ قانونی مشکلی پیش میاد برام؟ لازمه برم پلیس فتا شکایت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لازم نیست عزیزم نگران نباش،اگرکسی بره شکایت کنه مشخص میشه شماتازه رفته بودی وکاری نکردید پلیس فتا ...

مطمئنید؟ آخه نمیدونم برم شکایت کنم دفتر خدمات قضایی یا نه یا برم پیش پلیس فتا یا نه 

از جهتی برم روم حساس نمیشن؟

عزیزم بعد چی شد که بهشون گفتی لینک کلاهبرداری دیگه حرفی نزدن

نه فقط یه نفر تشکر کرد ولی بقیه یا ندیدن یا فقط سین زدن 

و دونفر داشتن تهدید میکردن آره ما پیداتون میکنیم و این حرفا

گزارش میزنیم برات .....

مطمئنید؟ آخه نمیدونم برم شکایت کنم دفتر خدمات قضایی یا نه یا برم پیش پلیس فتا یا نه از جهتی برم روم ...

نه لازم نیست اصلا کاری کنید،اتفاقی نمیوفته هزاران کانال کلاهبرداری توی ایتا،تلگرام وروبیکاهستن بیکارکه نیستی الکی دنبال حاشیه وداستان باشی

اگر به احتمال یک درصد هم کسی گزارش اون کانال روبده به پلیس فتاوپلیس رصدکنه کانال وممبرهاشو خودشون متوجه میشن شماهیچکاره هستیدوکسی سراغتون نمیاد پس نگران نباشید

شماکه نبایدخودتون بریداعلام جرم کنیدعلیه خودتون وبه خودتون اتهام بزنید...نگران نباشید فقط حواستون روجمع کنیددیگه کارهای اینترنتی روکلاقبول نکنید چون اکثراکلاهبرداری هستن وجیب مردموخالی میکنن پول بزرگش میرسه به بالادستی هاوشماهابرای شندرغازتوی دردسرمیوفتید

نه لازم نیست اصلا کاری کنید،اتفاقی نمیوفته هزاران کانال کلاهبرداری توی ایتا،تلگرام وروبیکاهستن بیکار ...

مرسی از راهنمایی ولی عزیزم این اتفاق تو ایتا افتاد و ما مراجعه کننده هارو راهنمایی میکردیم به تلگرام و الان شماره کارت من و شماره تلفن و کد ملی الان دست دیواره و اگر بهم مشکوک میشه اولین کسی که لو میده منم 

من فقط از دیوار میترسم