2777
2789

من دورامو زدم دنبال ارامشم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم همه حرفای ممکن رو هم میشه گفت ممکنه راست باشن هم دروغ اگه بهتر بخام بگم معنیش میشه اینکه به طرف بستگی داره ممکنه یکی واقعا راست بگه ممکنه هم دروغ بگه پس نمیشه ادمارو با یه جمله خاص شناخت

آره ولی تا وقتی به دستت نیاوردن خیلی پیگیرن

خداییش گیر اوردن پسرای وفادار اننقدر راحته که نگو نمیدونم‌چرا دخترا نمیتونن😂😂 من خیلی راحت میتونم بگم که هر پسری واقا دوست داره طرفشو یا ن خیلللیی راحته حتی میتونم بگم چه پسرایی خوبنو وفادار‌ و کدوما نیستن😂 

اره دیگه یه حالت توشون ایجاد میشه مثل حس دوست داشتن کاذب که زود از بین میره معمولا ببین ما پسرا و دخترا بلد نیستیم احساساتمونو مدیریت کنیم رابطه هامون درست نیست بخاطر همینه که هیچکدوم به سر انجام نمیرسه معمولا و اینم بگم که ۹۰ درصد بخاطر فرهنگ مردممون و خانواده هامون هستش