2777
2789
عنوان

برق مادر شوهرم اینا رفته بود

475 بازدید | 21 پست

زنگ زد به همسرم برق رفته من نمیتونم از پله ها برم بالا خونشون طبقه سومه و مادرشوهرم کمر درد داره اما شاغله حتی رانندگی میکنه...

منم شاغلم تازه از سرکار برگشته بودم خونم برا مهمون سر زده آماده نبود که بگم بیاد اینجا 

اما حس میکنم همسرم بهش برخورد که چیزی نگفتم 

بنظرتون کار بدی کردم؟ آخه واقعاخونه تمیز نبود بعد پنج دقیقه که جمع کردم زنگ زدیم بگیم بیاد برقا اومده بود

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم ریخته بود اشکال نداشت توموقعیت اضطراری .میگفتی بیاد

آخه میتونست کم کم بره بالا از پله ها 

وضع خونه خراب بود 

لباس شسته ها کف خونه مونده بود 

ظرفام تو ظرفشویی بود 

چجوری میگفتم بیاد خیییلی به تمیزی حساسه 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

آخه میتونست کم کم بره بالا از پله ها وضع خونه خراب بود لباس شسته ها کف خونه مونده بود ظرفام تو ظرفشو ...

با این توضیحات کار درستی کردی 

نگران نباش

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

همه کارتو تو 5مین انجام دادی؟

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

شوهرتون میخواست کولش کنه!؟

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
همه کارتو تو 5مین انجام دادی؟

آره فرزم😂 

کثیفی عمیق نبود سطحی بود ولی تو همین پنج دقیقه برق اومده بود ...

اگه میدونستم میاد تعارف میزدم 

مادرشوهرت که مهمان حساب نمیشه. بعدم حتما خودش درک میکرد برق رفته و.. نتونستی تمیز کنی

با شناختی که ازش دارم اصلاااا همچین درکی نداره ...

چقدر مادرش باشعوره که تا دعوتش نکردی نیومده مادرشوهر من روزی چندبار میاد سر میزنه😐

خب درواقع زنگ زده همینو بگه 

واقعا استرس گرفتم نمیدوستم چیکار کنم از طرفی خونه داغون بود 

خونمونم به هم نزدیکه نمیشد بگم تا میاد جمع و جور میکنم