2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط با حجم عظیم پولی که برای مداحی و شام های هیئت و علم و طبل ها و لباسها و نذری ها میچرخه و فقط چند قطره ش دهن مستحق واقعی میچکه مشکل دارم . 

این حتی تظاهر به انسانیت هم نیست به نظرم. ببخشید 😶 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
من فقط با حجم عظیم پولی که برای مداحی و شام های هیئت و علم و طبل ها و لباسها و نذری ها میچرخه و فقط ...

عزیزم حرف شما متینه ولی من میشناسم کسایی رو که طرف شوهرش معتاده خودشم ادم ابرومندی کمک قبول نمیکنه و دستشو جلوی کسی دراز نمیکنه ولی میگفت خدا کنه این شب ها هیچ وقت تموم نشه حداقل منو بچم شکممون سیر میشه سر سفره امام حسین نشستیم ادما تو این روزا بی منت بهم کمک میکنن

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
من فقط با حجم عظیم پولی که برای مداحی و شام های هیئت و علم و طبل ها و لباسها و نذری ها میچرخه و فقط ...

عزیزم شما با حجم عظیم مبالغی که صرف انواع کنسرت گرووون قیمت، سفرهای ترکیه و دوبی، عروسی های انچنانی میشه مشکل نداری؟

میدونی همین بند و بساط امام حسین بیشترش از نذر فقراس؟ بعضیا خیلی فقیرن اما دهه ی اول محرم نذری میدن. فقرای دیگه هم سهیم میشن. ولی تو کدوم کنسرت و سفر انتالیا یه دونه فقیر سهیم میشه؟؟؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
عزیزم شما با حجم عظیم مبالغی که صرف انواع کنسرت گرووون قیمت، سفرهای ترکیه و دوبی، عروسی های انچنانی ...

نه مشکلی با اونایی که گفتین ندارم چون تو اون مجامع کسی ادعایی نداره آخه . 😳

عزیزم حرف شما متینه ولی من میشناسم کسایی رو که طرف شوهرش معتاده خودشم ادم ابرومندی کمک قبول نمیکنه و ...

من نگفتم هیچکس بی ریا نیست و هیچ چیزی به دست صاحب اصلی نمیرسه .... 

اینستاگرام پیج خانم سعیده دلمرادی و امثال ایشون رو دنبال کنید اونوقت شاید منظور اصلی م رو بهتر بتونم تحویلتون بدم