2777
2789
عنوان

خانمااا اگه مرد شهریوری اطرافتونه بیاین لطفااا 💜

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 103 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شوهرم و برادر شوهرم و پدر شوهرم همشون شهریورین کلاً حالا می‌خوام یه چیزی بگم اخلاق زیاد به ماه تولد ربط نداره ولی خب بازم یه جورایی مثلاً میشه گفت یه خورده‌ای شبیه به همن شوهر من خیلی آدم احساسیه بروز میده احساساتشو و اینکه از دروغ خیلی بدشون میاد باید باهاشون روراست باشی از خیانت بدشون میاد از دورو بودن بدشون میاد و اینکه در کل خوبن خیلی آدمای خوبین زود عصبانی میشن وقتی که عصبانی میشن باید بگی چشم حرف تو راسته و زود آروم میشن وقتی هم که آروم بشن دیگه بشینی باهاش منطقی حرف بزنی مقصر اون باشه قبول می‌کنه دیگه همین چیزایی بود که تو ذهنم بود اگر خودت چیزی می‌خوای بپرس

🦋🕊... 
من شوهرم و برادر شوهرم و پدر شوهرم همشون شهریورین کلاً حالا می‌خوام یه چیزی بگم اخلاق زیاد به ماه تو ...

مرررسی عزیزم واسه توضیح کاملت 💜💜

قلق خاصی ام دارن که مثلا اگه اونطوری باشی اروم تر باشن و حرف گوش کن تر ؟

میتونین ماهی صدام کنین🎀

مرررسی عزیزم واسه توضیح کاملت 💜💜قلق خاصی ام دارن که مثلا اگه اونطوری باشی اروم تر باشن و حرف گوش ک ...

گفتم دیگه باید باهاشون راه بیای توی عصبانیت و خواسته ای داری با نرم زبونی بهشون بگه توی  حال خوبشون  ❤

🦋🕊... 
شوهرم شهریوریه حسابگر و اصلا خسیس نیست برعکس دست و دل بازهگاهی اوقات منطقی نیست زود جوش میاره و زود ...

همسر منم شهریوریه و دقیقاااا تمام اینا درسته 😂

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

من دوتا از عموهام شهریورین 

ولی اخلاقشان باهم خیلی فرق داره

یکیشون خجالتی ولی منطقی یکم ب شوخی میگیره یسری حرفای گنده گنده رو و همیشه هم حرف حق رو بدون رودربایسی میگه 

عصبیم بشه خیلی ترسناک میشه خیلیم کاریه و اهل پس انداز

اون یکیم هیزه دو روعه یکم خجالتیم نیس😑🙄😂

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

عصبی:وقتی عصبیه باید سکوت کنم

مهربون:از جون مایه میزاره

کینه ای:چیزای ۲۰سال پیشم یادشهبه روم میاره

مهره مار داره:هر غلطی کنه هیچ غلطی نمیتونم بکنم

احساساتی:دلرحم تر از این وجود نداره

یه لحظه برات میمیره بعد۲دیقه مشه هیولای ۲سر

کمی وسواس