2777
2789

البته به جز زبان

چه توصیه ای دارید؟

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکاری میتونه مفید باشه...از  برنامه نویسی تا نقاشی و طراحی و کار هنری

از کارهای زیبایی تاااا زبان و تدریس

هررررکاری در کنار درس ...خوب که چه عرض کنم واجبه...البته به بازار کارشم توجه کن

یه سوال

چرایادگیری زبان انقدر مهمه،

من درحال یادگیریم سطحمم متوسط ب بالا ولی واقعا چرا هی میگن زبببااان زبااان

درجواب سوالت بنظرم کامپیوتر

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

کامپیوتر 

اشپزی در حد نیاز 

و بیشترین مهارتی که به کارت میاد اینه که چجوری باید  

با افراد دیگه رفتار کنی که اینم خودش نیازمند اموزشه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

یه پیجی تو اینستا هست...یه دختر ۱۵ ۱۶ ساله اس...عروسک میبافه...اندازه عروسکا هم ۱۵ سانت الی ۲۰ سانت ...

به نظر من اینا الکین 

کسی با این روش ها پولدار نمیشه 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

یه سوالچرایادگیری زبان انقدر مهمه،من درحال یادگیریم سطحمم متوسط ب بالا ولی واقعا چرا هی میگن زبببااا ...

ببین یادگیری زبان دیگه خیلی اشباع شده و کم کم همه چیز وابسته به زبان انگلیسی میشه جوری که الان کسی که زبان بلد نباشه انگار توی دنیا کر و لاله و در آینده خیلی هم اهمیتش بیشتر میشه الان توی شرکت بخوای استخدام بشی حتی اگه رشتت هیچ ربطی به انگلیسی نداشته باشه ولی بازم مدرک زبان امتیاز داره

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
چرا الکیه؟ داره پول در میاره طرف

اره  میدونم حرفت درسته داره پول درمیاره

ولی نهایتش ۱۰ تومن 

شغل باید جوری باشه که حداقل ۳۰ تومنی بشه ازش پول دراورد

یه سوالچرایادگیری زبان انقدر مهمه،من درحال یادگیریم سطحمم متوسط ب بالا ولی واقعا چرا هی میگن زبببااا ...

با دنیا میتونی ارتباط برقرار کنی

مقاله ها رو بخونی/ کارهای خوبی گیر بیاری/ فریلنسری کنی/ پادکست های خارجی گوش بدی/ ساده ترینش موسیقیه...

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐