2777
2789
عنوان

قرص متفورمین

1955 بازدید | 12 پست

سلام من ۳۰سالم و حدود ۴ماه تو اقدامم مصرف قرص متفورمین دارم روزی دوتا سوالم اینه دو روز تموم سینه هام تیرمیکشه ناجور هرچند مین یبار و دیروز یه لخته خیلی کوچیک  تو ادرارم دیدم وزیر دلم تخمدونام شدید دردمیکنه آیا کسی میدونع این علائم بارداری هستن یا نه واینکه حالت تهوع شدید دارم یا تخمدونام درد میکنن آیا بخاطر مصرف قرص متفورمین یا باردارم.توروخدا بهم بگید تعطلات و دکترم نیست خیلی نگرانم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
حالت تهوع
1
100%
زیر دلم شدید درد میکنه
0
0%
علت لخته خون کوچک
0
0%
من اینماه نی نی  دار میشم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متفورمین نیست ۹سال بیشتره دارم میخورم

میتونی  علائم بارداری باشه من سینه درد داشتم 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

عزیرم انشاالله ک باردار باشی

ولی من ماهایی ک اقدام کردم و قرص میخورم از بعد از تخمک گذاری سینه هام تیر میکشیدن

ولی بقیه علائمو نداشتم تاحالا 

دعا کن منم نی نی دارشم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
متفورمین نیست ۹سال بیشتره دارم میخورم میتونی  علائم بارداری باشه من سینه درد داشتم

اخه عزیزم من سینه درد ندارم یهو تیر میکشه و حالت تهوع خیلی بهم دست میده دوستان گفتن از مصرف متفورمین ک بدنت سازگاری نداره و رفتم خارجیش گرفتم ولی علاوه بر حالت تهوع سینه تیرمیکشه ک باعث نگرانیم شده و زیر دلم تخمدونام خیلی درد نقطه ای دارن 

عزیرم انشاالله ک باردار باشی ولی من ماهایی ک اقدام کردم و قرص میخورم از بعد از تخمک گذاری سینه هام ...

بحق همین شب عزیز من باردار باشم وشمام  بزودی زود بشی

عفونت ندارم اخه معاینه کردم نداشتم و سوزش ندارم یااینکه تکرر ادرار .ودیشب شب تخمک گذاریم بود ک ترشحم زیاد شده بود درد تخمدونام بخصوص سمت چپم و تیرکشیدن سینم اذیتم‌میکنه