2777
2789

من تو یک رابطه فوق سمی هستم

طرفم می گه دوست دارمو و فلانو..

ولی عملا اینجور نیست

از اونایی که سین می زنن جواب نمیدن خودتون دیگه اخرشو بخونید بیشتر کنجکاوید یکی دو تاپیک قبلمو

ولی چون اولاش رفتارش خوب بود بد وابسته شدم چون امتحان کردم نتونستم فراموش کن 

خودمم از لحاظای دیگه در نظر روحی امادگی ندارم 

چون از نظر روحی و شخصیتی فوق ضعیفم

چکار کنم

چکار کردید تا فراموش کردید 

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرتوگرم کن 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

ببین من یه تایمی حدود ۱۲ سال پیش توی شرایطی مثل مال تو بودم مثلاً طرف می‌رفت مهمونی دیگه جواب منو نمی‌داد یا مثلاً می‌رفت هیئتی جایی دیگه جواب منو نمی‌داد جالب اینه که می‌گفت دوستم داره ولی هیچ قدمی برای به دست آوردن من انجام نمی‌داد یعنی نه سر کار می‌رفت نه درسشو تموم می‌کرد نه سربازی می‌رفت نه هیچی من سه سال از عمرمو پاش گذاشتم سعی کردم درستش بکنم به راهش بیارم همونجوری که خودم تلاش می‌کردم اونم وادار بکنم تلاش بکنم ولی از یه جایی به بعد دیدم دارم اشتباه می‌کنم و هر چقدر که بخوام این کارو انجام بدم هی بدتر میشه یه جایی به بعد دیگه زدم به بی‌خیالی منم عین خودش شدم و جالبه که وقتی من زنگ زدن‌هامو پیام دادنام کمتر شد اونم کلاً محو شد بعدها با همسرم آشنا شدم با هم ازدواج کردیم و دیدم واقعاً برای به دست آوردن من چقدر تلاش کرد چقدر زحمت کشید درس می‌خوند همزمان باهاش سر کار می‌رفت شغل دوم برداشته بود که بتونه مثلاً زودتر بیاد خونه ما خواستگاری و اینا

باید قوی بشید خودتو دوست داشته باش

من بسیارزیاد توسل به امام زمان باعث شد آدم هایی که به دنیا آخرتم صدمه میزنند از زندگیم دور شن همچنین ارتباطی که اون فرد به قول شما سمی بود 

توسل بهم توان داد قوی بشم

عزیزم بمن بگو ببینم

خیلی جذابه؟اوایل آتشی از احترام وتوجه داشت؟

الان دیگه جواب پیام نمیده؟

آخ عزیزم قلبم درد گرفت💔💔💔💔

ببین تو نت سرچ کن نارسیسم ودربارش بخون

اگر طرفت علائم خودشیفتگی رو داره  خودتو نجات بده

هر چند سخت وطاقت فرساست

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
عزیززممم🥲🥲🥲ایشالا برای هم بمونین🥲

مرسی عزیز دلم 

خیلی سخت بود بیرون اومدن از یه رابطه‌ای که واقعاً طرفشو دوست داشتی براش تلاش کردی سه سال از عمرتو پاش گذاشتی ولی خب از یه جایی به بعد واقعاً آدم می‌فهمه که دیگه نباید برای یه سری چیزا تلاش بکنه چون ارزش نداره

ببین من یه تایمی حدود ۱۲ سال پیش توی شرایطی مثل مال تو بودم مثلاً طرف می‌رفت مهمونی دیگه جواب منو نم ...

مرسی از این که وقت گذاشتیت و نوشتید

ارزوی پایداری در عشق برای شما و همسرتون دارم عزیزم❤🤍

برای منم دعا کنید

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
بخدا فراموش نمیشه نمیشه نمیشششششششششششششششششششششششه فقط دیگه عادت میکنی به نبودش ولی وای به روزیکه ه ...

اره خیلی وحشتناکه تجربه کردم