2777
2789
عنوان

پریود شدن دوبار در شیردهی کمک

436 بازدید | 10 پست

بچه ها من قبل پریود ۳ یا ۴روز لکه بینی داشتم بعد پریود شدم و پاک شدم الان بعد از گذشت ۴ روز دوباره خونریزی کردممم تو رو خدا کمک کنید چیکار کنم؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
هورمون ها احتمالا بهم ریخته دکتر دارو میده

شیرخودمو پیدم آخه معذرت میخوام الان رابطه داشتم اینطوری شدم

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرخودمو پیدم آخه معذرت میخوام الان رابطه داشتم اینطوری شدم

منم بعد زایمانم مدتی اینجور شدم 

منم شیر خودم میدادم 

رفتم دکتر گفت هورمون ها بهم ریخته و باید دارو مصرف کنی 

اما چون شیر میدادم ترسیدم دارو بخورم 

بعد مدتی به روال عادی برگشتم 

شما چند وقت هست زایمان کردید به سلامتی؟

منم بعد زایمانم مدتی اینجور شدم منم شیر خودم میدادم رفتم دکتر گفت هورمون ها بهم ریخته و باید دارو مص ...

عزیزم من ۷ ماهه زایمان کردم نمیخوام دارو مصرف کنم چیکار کردی خوب شدی ممنون میشم جواب میدی

عزیزم منم دارو نخوردم به خاطر شیردهی خودم کم کم خوب شدم

چ مدت بعد زایمان خوب شدی؟؟

چ مدت بعد زایمان خوب شدی؟؟

شش یا هفت ماهگی بود که برطرف شد 

خیلی پریود میشدم 

تا تموم میکردم چهار پنج روز بعد دوباره شروع میشد 

خودم رو تقویت کردم البته 

گوشت گوسفند مرتب مصرف کردم 

عزیزم شمارو تاپیکات یادمه.بچت دختر بود یا پسر؟

دختر عزیزم چطور؟؟