2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری چجوریه

328 بازدید | 11 پست

سلام من چند سال بیمه بودم ولی شرکت دیگ نمیخان بیمه بدن ولی اخراجم نمیکنن و مشغول ب کارم هستم بدون بیمه آیا بعد از هر وقت ک بیرون اومدم میتونم درخواست بیمه بیکاری بدم‌ چون خوندم مهلت سی روزه داره از زمان بیکار شدن ولی خب من شاغلم نمیتونم الان اقدام کنم

قبل از خارج شدن باید یکسال کامل بدون قطعی بیمه ریخته باشن برات 

سی روز پس از خارج شدن با تامه عدم نیاز بری اداره کار با قرار داد و فیش حقوقیت تا بدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کار کردن تو بیمه خوبه؟

من رشتم مدریت بیمه 

الان شغل خوبیه این رشته؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از خارج شدن باید یکسال کامل بدون قطعی بیمه ریخته باشن برات سی روز پس از خارج شدن با تامه عدم نیا ...

خب من هنوز شاغلم فقط بدون بیمه هست نمیدونم کی میام بیرون سی روز بگذره اقدام نکنم چی میشه‌؟

خب من هنوز شاغلم فقط بدون بیمه هست نمیدونم کی میام بیرون سی روز بگذره اقدام نکنم چی میشه‌؟

خب بدون بیمس که دیگه میخوای چه بیمه بیکاری بگیری؟؟

قبل خارج شدنت باید ۱ سال کامل بذات ریخته باشن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب بدون بیمس که دیگه میخوای چه بیمه بیکاری بگیری؟؟قبل خارج شدنت باید ۱ سال کامل بذات ریخته باشن

چهار سال بیمه رد کردن از الان رد نمیکنن ولی سر کار میمونم میخام بدونم هر وقت اومدم بیرون بیکار شدم بیمه بیکاری محفوظه؟ فاصله بیفته چطوریه؟

عزیزم وقتی بیمتو پرداخت نمیکنن بیمه بیکاری بهت تعلق نمیگیره مگر اینکه قراردادهاتو داشته باشی و ازشون اداره کار شکایت کنی برای پرداخت نکردن بیمه و اینکه حقوقت رو حتما با حسابت بزنن اگر فیش حقوقی نمیدن پرینت حساب بگیری ببری در کل اول باید ثابت کنی اونجا کار میکنی و اونا برات بیمه نمیریزن بعد ثابت کنی که اخراجت کردن حتی اگه نامه عدم نیاز بهت ندن هم خود اداره کار رائ میتونه صادر کنه یکم مراحلش زمان میبره ولی در کل مدارکت کامل باشه میتونی بگیری

چهار سال بیمه رد کردن از الان رد نمیکنن ولی سر کار میمونم میخام بدونم هر وقت اومدم بیرون بیکار شدم ب ...

نه نباید فاصله بیفته 

الان قطع کردن تا سی روز فقط وقت داری نامه عدم نیاز از شرکت بگیری و بری دنبال بیمه بیکاری 

بیشتر از۳۰ روز دیگه بهت نمیدن !!!

عزیزم وقتی بیمتو پرداخت نمیکنن بیمه بیکاری بهت تعلق نمیگیره مگر اینکه قراردادهاتو داشته باشی و ازشون ...

آخه اخراجم نمیکنن فقط از الان بدون بیمس فکر میکردم سالایی ک بیمه بودم ذخیره میمونه هر وقت بیکار شدم استفاده کنم

آخه اخراجم نمیکنن فقط از الان بدون بیمس فکر میکردم سالایی ک بیمه بودم ذخیره میمونه هر وقت بیکار شدم ...

ذخیره میمونه برات مثلا تو جای دیگم بری سر کار یهو بخوای بیمه بیکاری بگیری همه بیمه هاتو جمع میکنن 

ولی فاصله نباید بیفته درخواستتو باید ۱ ماهه بدی بعد قطع بیمه 

آخه اخراجم نمیکنن فقط از الان بدون بیمس فکر میکردم سالایی ک بیمه بودم ذخیره میمونه هر وقت بیکار شدم ...

وقتی بابت بیمه رد نکردن شکایت کنی ازشون اخراج میکننت و اینکه اگر پیگیر بیمه کردن نباشی چیزی بهت تعلق نمیگیره