سلام من چند سال بیمه بودم ولی شرکت دیگ نمیخان بیمه بدن ولی اخراجم نمیکنن و مشغول ب کارم هستم بدون بیمه آیا بعد از هر وقت ک بیرون اومدم میتونم درخواست بیمه بیکاری بدم چون خوندم مهلت سی روزه داره از زمان بیکار شدن ولی خب من شاغلم نمیتونم الان اقدام کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من هنوز شاغلم فقط بدون بیمه هست نمیدونم کی میام بیرون سی روز بگذره اقدام نکنم چی میشه؟
عزیزم وقتی بیمتو پرداخت نمیکنن بیمه بیکاری بهت تعلق نمیگیره مگر اینکه قراردادهاتو داشته باشی و ازشون اداره کار شکایت کنی برای پرداخت نکردن بیمه و اینکه حقوقت رو حتما با حسابت بزنن اگر فیش حقوقی نمیدن پرینت حساب بگیری ببری در کل اول باید ثابت کنی اونجا کار میکنی و اونا برات بیمه نمیریزن بعد ثابت کنی که اخراجت کردن حتی اگه نامه عدم نیاز بهت ندن هم خود اداره کار رائ میتونه صادر کنه یکم مراحلش زمان میبره ولی در کل مدارکت کامل باشه میتونی بگیری