بعدش سر درد و بدن درد مخصوصا کمردرد.حالا دیروز یهو دیدم بچم کف پاش و دستاش عین جوش زدن شده.شب خیلی نا آروم بود.صبح دیدم تبدیل شده به تاول.حتی توی دهانش.اطزاف مقعدش.خیلی ناجوره مخصوصا داخل دهان و لبش.خیلی ناآرومه.نمیتونه چیزی بخوره.یه مقدار هم تب داره که شیاف گذاشتم.حالا خودم از دیروز همش دچار خارش شدید کل بدن شدم.الان هر دقیقه داره به همه جام عین جوش زدن میشه.روی زبونمم سه تا دراومده و تاول زده و ترکید.دستام صورتم زیر چونم کل پاهام و بازوهام کلا وحشتناک دارن میشن.رفتم حموم بدتر داره میشه.خیلی عذاب آوره خیلییییییی😨
وای خدای من الهی کنترل بشه من تازه دارم میفهمم بچه هامم کوچیکن اگه بگیرن دهنم سرویسه
ان شاءالله شما وبچه تون هم خیلی زود خوب بشین
چند روز طول میکشه دوره درمان
پماد واینا دکتر چی تجویز میکنه چی خوبه
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
هیچ فقط کالامین یا بتامتازونهیدروکسی زینوالا من که اصلا داغونم بدنم به شدت درد میکنهاستخونام خیلی در ...
تو نت سرچ کردم که چیز جدیدی نبود
مطمئن هستی فراگیر شده؟
ایشالا زودی خوب شین
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ