2777
2789

یه تاپیک زده بود نوشته بود که اگر خانواده شوهرتون اول خوب باشم بعد بد بشن و بینتون سنگ بندازن چی کار میکنین

منم نوشتم کاری نمیکنم فقط گریه میکنم 

دیدم نوشته اگه میخواستی ازدواج کنی عزت نفس تو بالا ببر😐😒

عزیزم من اگه تو همچین موقعیتی کاری نمیکنم برای اینه که اصلا خودم در در سطح آدمای لول پایینی مثل مادر شوهری که تعریف کردی نمی‌بینم که بخوام باهاش درگیر بشم 

مطمئنا اگر خواستم ازدواج کنم با کسی ازدواج میکنم که بدونم تو همچین موقعیتی خودش میتونه از زندگیمون در برابر خانوادش محافظت کنه 

اگر گریه میکنم هم نشون دهنده ضعفم نیست گریه مکانیسم دفاعی بدن من برای آروم شدن و فراموش کردنه

گلم اون دانشگاه تهرانی که تو آرزوش رو داری و براش تاپیک زدی من دارم ازش فوق لیسانسمو میگیرم

به اندازه سن تو من تجربه برخورد با آدم ها رو دارم و میدونم چی به چیه

کاش یاد بگیریم هر چیزی که به ذهنمون میاد رو دهنمون رو باز نکنیم بگیم

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه های الان یه سریشون زبون دراز و بی ادبن

تو به دل نگیر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

از دست این نوجونا

به خدا به جوری نوشته بود عزت نفست ببر بالا گفتم حداقل ۲۵ سالشه

رفتم تو کاربریش میبینم تاپیک زده چجوری برم دانشگاه تهران ۱۶ سالشم هست😐

کاری به حرفاتون ندارم اما گریه فقط نقطه ضعف میده دست بقیه هرگز گریه نکن مگر تو خلوت خودت

۱۶ ساله هم بچه نیست قابلیت درک و تشخیص داره و نظرش رو گفته

یاد بگیریم آدما رو بر اساس حرفی که میزنن طبقه بندی کنیم نه سن 

من یاد گرفتم پیش کسی گریه نکنم و حتی اگه قوی نیستم وانمود کنم هستم اینطوری همه چیز بهتر پیش میره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
بچه های الان یه سریشون زبون دراز و بی ادبنتو به دل نگیر

به شدددت اعتماد به نفس دارن و فکر میکنن راجب هر چیزی میتونن بحث کنن و حرفشونم درسته

آخه لامصصصصب تو اگه جای من بودی اصلا تو این زندگی که من دارم زنده نمیموندی که بخوای عزت نفس داشته باشی😒

به خدا به جوری نوشته بود عزت نفست ببر بالا گفتم حداقل ۲۵ سالشهرفتم تو کاربریش میبینم تاپیک زده چجوری ...

وایی خدای من به خدا من ۱۶ سالم بود بایه عالمه سیبیل رژ صورتی میزدم احساس شاخ بودن میکردم به کجا چنین شتابان  

یعنی عزت نفس من کمه؟اون وقت چطور به این نتیجه رسید

ببین منم وقتی این شرایط پیش میومد گریه میکردم بحث میکردم یا ناراحت میشدم ولی بعدش اعتماد بنفسم عزت نفسمو بردم بالا دیگ ازین اتفاق کم پیش اومد 

کاری به حرفاتون ندارم اما گریه فقط نقطه ضعف میده دست بقیه هرگز گریه نکن مگر تو خلوت خودت۱۶ ساله هم ب ...

منم نگفتم میرم جلو خانواده گریه میکنم😂

چرا عزیزم ۱۶ ساله واقعا بچس فقط چون فکر میکنم بزرگ و عاقله رو مخ می‌ره

بچه ۱۶ ساله نشسته توی خونه تنها کاری که باید بکنه درس خوندنههیچ دغدغه ای ندارم

نمیتونه راجب من که دارم تو شهر غریب مستقل زندگی میکنم هم درس میخونم هم کار میکنم هم با چنتا بیماری شدید درگیرم اظهار نظر کنه

اره اون اگه الان ازدواج کنه وقت داره هر روز با مادرشوهرش اره بده و تیشه بگیره ولی من نه وقت و نه توانشو دارم

وایی خدای من به خدا من ۱۶ سالم بود بایه عالمه سیبیل رژ صورتی میزدم احساس شاخ بودن میکردم به کجا چنین ...

اره والا😂

اره والا😂

به خدا بیچاره ما از وقتی همون قضیه مه.سا شروع شده همشون فاز آزادی و نصیحت کردن برداشتن یکی نیست بیاد بگه آخه بچه تو الان باید سرت تو کتابات باشه نه اینکه بیایی اینجا به ما پند و اندرز بدی اصلا این سایت مناسب دختر ۱۶ ساله نیست

ببین منم وقتی این شرایط پیش میومد گریه میکردم بحث میکردم یا ناراحت میشدم ولی بعدش اعتماد بنفسم عزت ن ...

اون برای کسیه که شرایطش عادیه من با هزار و یک مشکل کوچیک و بزرگ درگیرم کل بار زندگیم رو دوش خودمه چند ساله با چنتا مریضی درگیرم که لامصب خوبم نمیشم

من دلم بشکنه اگه گریه هم نکنم که می‌ترکم 

اتفاقا یه مدت خیلی فاز قوی بودن داشتم اصلا گریه نمی‌کردم 

بعد یه مدت افسردگی گرفتم رفتم مشاوره گفت نیاز نیست خیلی هم قوی باشی هر وقت دلت گرفت گریه کن که خالی بشی 

منم نگفتم میرم جلو خانواده گریه میکنم😂چرا عزیزم ۱۶ ساله واقعا بچس فقط چون فکر میکنم بزرگ و عاقله رو ...

یکمی از بالاتر خودت رو نگاه کن اینطوری غرق خودت نشو

در مورد بیماری نمیتونم حرفی بزنم چون نمیدونم درگیر چی هستی 

اما خودت خواستی آدم تحصیل کرده و موفقی باشی...این وسط خیلی چیزا بدست میاری که بقیه آرزوشونه 

از دور به خودت نگاه کن و به موفقیت هات افتخار کن

همه خسته میشیم افسرده میشیم اما زندگی همینه عزیزم قرار نیست آسون باشه مگر اینکه هیچیییی نخوای و یه جا بشینی

تو تو حرکتی واسه همین سخته...آفرین به تو 

یه راهی واسه استراحت و کم کردن این حس خستگیت پیدا کن و قوی تر باش 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم