2777
2789

میخام پولدار شم خسته شدم انقد زیر دست بقیه کار کردم خستم از استخدام شدن و تحقیر شدن 

میخام برم پیش یه آدم حرفه ای رنگ و لایت یاد بگیرم خیلی حرفه ای شم و خفن شم خیلی علاقه دارم به این لاین

بنظرتون میشه خیلی پولدار بشم؟ مثلا ماهی ۵۰۰ میل دربیارم البته ۵ سال دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر صبور باشی بله به درآمد خوب میرسی ولی ماهی 500 میلیون یکم تخیلیه. مگر اینکه سالن بزنی و چند نفر زیردستت کار کنن. وگرنه یک نفر مگه چقدر توان داره در روز ؟ پول مواد اولیه هم باید حساب کنی، کرایه جا، مالیات و ... .

در ضمن کار رنگ و مش ریه رو داغون میکنه در دراز مدت. حالا تصمیم بگیر میخوای چکار کنی

نسبت به حرفه ای که میخواین وارد اون بشید دید واقعی و شناخت واقعی داشته باشید 

پست های جنجالی اینستاگرام راجع به درآمد نجومی آرایشگر ها تا حدی که ماهانه نیم میلیارد درآمد داشته باشند اکثرا غیر واقعی و اغراق آمیز هستند و برای جذب فالور هستند

و اگر آرایشگری واقعا به این درآمد رسیده باشه خودش سرمایه دار بوده و بهترین سالن با بهترین امکانات رو فراهم کرده و بعد هزینه زیادی برای تبلیغات پرداخت کرده و به مرور تونسته به اون درآمد و شهرت برسه 

شمایی که تازه میخوای به درآمد برسی که نمیتونی در مدت 

۵ سال به این درامد برسید چون رقیب های زیادی وجود دارند که امکانات خیلی بهتری دارن که به مشتری عرضه کنند 

پس با دید واقعی یک تصمیم درست برای آینده تون بگیرید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )