2777
2789

ضربه میخورن

اینو من ۱۸ ساله ای ک هر وقت دعوا داشتن آشتی شون دادم،دارم میگم

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند

خب دیگه نده

میفهمم ضربه خوردی ولی یه جا دیگه خلاص کن خودتو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه ندهمیفهمم ضربه خوردی ولی یه جا دیگه خلاص کن خودتو

نمیشه

وقتی میبینمشون ناراحت میشم

بچه اولم

حس مسئولیته خفم میکنه

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند

جان!!!!؟؟؟؟ 

مگه بچه ها از دعوا و قهر مامان باباشون خبر دار میشن ک حالا آشتیم بدن😐

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

با خودت مدام تکرار کن زن وشوهر دعوا کنن ...باور کنن واسترس نکش

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خب دیگه ندهمیفهمم ضربه خوردی ولی یه جا دیگه خلاص کن خودتو

سلام عزیزم خوبی

من چن شب پیش تاپیک زدم تعلطیلش کردن شمام کامنت کذاشتی.

ولی تا اومدم کامنتت رو بخونم تعطیل شد تاپیکم

اگ یادت هس میشه بگی چ راه حلی داشتی؟

اینجام راحت نیستی توی خصوصی بم بگو

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]