2777
2789
عنوان

شما با همچین بچه ای چکار میکنی

171 بازدید | 17 پست

زده شیشه ماشین ترک برداشته کچای اتاقشو با ناخن خراب کرده صندلی زده تو در درو خراب کرده حالا میخواد داداش کوچیکشم مثل خودش کنه

البته داروی بیش فعالی مصرف میکنه ولی من واقعا خسته و درموندم نمیدونم چکارش کنم امروز به خاطر شیشه ماشین از تلویزیون محرومش کردم و کردمش تو اتاقش

من بودم به خدا میرفتم روانشناس

این طفلکی خشم درونی داره ، نمیتونه بیان کنه

از یه موضوعی داره اذیت میشه

یا پدر مادر خیلی عصبی هستین و سرش داد میزنین و زیاد دعواش میکنین

یا کارتون های خشن میبینه

یا ژنتیکیه

یا خودش رو داره با هم سن هاش مقایسه میکنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جور تنبیه و محرومیت از چیزایی که دوست داره خوبه ،بعدش یه جوری باشه یه نفر میانجی بشه بگه برو از مامان یا بابات عدر خواهی کن به کارای بدت فکر  کن قول بده دیگه تکرار نکنی 

داروهای بیش فعالی اینقدر مژخرفه که ادم بزرگ سال رو روانی میکنه

بچه انرژیش تخلیه میشه؟ 

فضا برای خالی کزدن انرژیش داره؟

حال روحیش خوبه؟

ای چیزی ناراحت نیست؟

بچه ها معمولا ناراحتی هاشونو اینجوری نشون میدن

اینقدر سریع بچه رو یه دارو نبندین

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

من بودم به خدا میرفتم روانشناساین طفلکی خشم درونی داره ، نمیتونه بیان کنهاز یه موضوعی داره اذیت میشه ...

به نظرت میتونه کمکی بکنه

بیش از حد اندازه لوس شده نمیدونم باهاش چکار کنم پارسال سخت مریض شد حالا الان همه میترسن چیزی بهش بگن

به نظرت میتونه کمکی بکنهبیش از حد اندازه لوس شده نمیدونم باهاش چکار کنم پارسال سخت مریض شد حالا الان ...

اصلا روانشناس کارش کمک کردنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
داروهای بیش فعالی اینقدر مژخرفه که ادم بزرگ سال رو روانی میکنهبچه انرژیش تخلیه میشه؟ فضا برای خالی ک ...

اره انرژیش تخلیه میشه چون اثر داروها فقط چند ساعته پیش بهترین دکتر رفتیم تو خوانواده شوهرم ارثیه اگه نخوره اصلا یه جابند نمیشه همش حرف میزنه کارای خطرناک میکنه که هم برا خودش هم دیگران خطرناکه

اره انرژیش تخلیه میشه چون اثر داروها فقط چند ساعته پیش بهترین دکتر رفتیم تو خوانواده شوهرم ارثیه اگه ...

کاری با اثر دارو ها ندارم

با انرژیش 

ورزش میره ؟ طبیعت یا فضای باز میبریدش باهاش بازی کنید؟

بدویید باهم؟ 

جقدر وقت میذارید باهاش بازی میکنید؟

بیش فعالی وجود داره ولی تا به قطعیت نرسیدید دارو ندید

همه راه های عاطفی جسمی و احساسی رو امتحان کنید اگه جواب نداد برید سمت adhd

خیلی وقت ها بچه ها ناراحتی های روحیشون رو اینجوری نشون میدن

مثلا لالی انتخابی هم اینطوری هست بچه لال میشه و اصلا حرف نمیزنه اما درواقع دلش نمیخواد حرف بژنه ولی توانایی حرف زدن دارن

بچه شما شاید میدونه چی خوبه چه بد پلی اینطوری از اطرافیان توجه میگیره حتی توجه بد

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

من بودم به خدا میرفتم روانشناساین طفلکی خشم درونی داره ، نمیتونه بیان کنهاز یه موضوعی داره اذیت میشه ...

داداشش که به دنیا اومد خیلی حسادت کرد هنوزم نسبت بهش حسودی میکنه بزرگترین مشکلش اینه که خوب من نمیتونم کاری براش بکنم اصلا وقتی بچه دومم دنیا اومد بیش فعالیش خودشو نشون داد تا قبلش انقدر شدید نبود

صبح تا شب پای پویاس که خوب به نظرم خیلی برنامه هاش مشکل داره منم یکم عصبیم باباشم از من بدتر

داداشش که به دنیا اومد خیلی حسادت کرد هنوزم نسبت بهش حسودی میکنه بزرگترین مشکلش اینه که خوب من نمیتو ...

خب باید شرایط رو کنترل کنی

حسادت بچه ی دوم کاملا طبیعیه

من هر وقت می خواستم برا دومی سیسمونی بخرم ، همش از اولی نظر میپرسیدم کدوم رنگ قشنگه ، کدوم خوشگله ، اولین لباس رو اون انتخاب کرد

یه اسباب بازی خریدم با خودم بردم اتاق زایمان 😂😂

ماما گفت این چیه

گفتم اینو مثلا بچه ی دومم از پیش خدا کادو آورده بده به بچه ی اول

اینجوری کاری کردم اولی حس بد نداشته باشه

ورزش علاقه نداره به خاطر عمل سختیم که داشته فعلا میترسم بره اره زیاد بیرون میره راه زیاد میره

اگه دارو نمیخورد این دو سال مدرسه رو قبول نمیشد همین طوریم تو مدرسه از دستش عاصی بودن

نمیدونم والا این چیزایی که میگید مگه برم مشاور تشخیص بده چون به من که چیزی نمیگه ولی میگم خیلی به دادشش حصودی میکنه

خب باید شرایط رو کنترل کنیحسادت بچه ی دوم کاملا طبیعیهمن هر وقت می خواستم برا دومی سیسمونی بخرم ، هم ...

به خدا همه این کارارو کردیم ولی این اصلا تمامیت خواهه همه چیزو برا خودش میخواد به خدا بیش از توانمون براش هزینه میکنیم