2777
2789

بخاطر دروغا و اشتباهات پسر مثل شرط بندی

و پنهان کاری راجب خودش و ب طلاق رسیده باشن و ‌خانواده دختر شرط حق طلاق و نصف خونه بزنن  برای برگشت دخترشون 

و پسر خیلی ادعا کنه دخترو میخاد اگ‌قبول نکنه نشونه چیه؟🥲

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره عاقل است ، می‌دونه می‌تونه خیلی راحت تر و کم هزینه تر دختر رو راضی به برگشت کنه 

حق طلاق با مرد است و می‌تونه دختر رو طلاق نده ، می‌تونه سال ها دختر رو اذیت کنه 

از طرفی می‌دونه که خودش چه رفتارهایی قراره داشته باشه پس ریسک نمیکنه و امتیاز نمی‌ده 

پسره عاقل است ، می‌دونه می‌تونه خیلی راحت تر و کم هزینه تر دختر رو راضی به برگشت کنه حق طلاق با مرد ...

اخه من مهریمو بخشیدم

و امضای اخر طلاقمون بود

پس چشم داشتی نداشتم

اما چون تو سایتای شرط بندی خونه مجبور شد خونه بفروشه

خانوادم گفتن پشتوانه داشته باشی

به نظرم هر دو زیاده و پسر قبول نمی کنه یا خونه یا حق طلاق مگه اینکه پسر خیلی عاشق دختر باشه و بهش اع ...

میشه مشکلاتمو بخونی و نظرت بگی تو تاپیکام هس

من حتی مهریه بخشیدم اما میترسیدم دوباره برگردم باز بره تو سایتاذشرط بندی 

یا اعتیاد قبلیش‌برگرده😔

اما‌دوسشم داشتم

خب اشتباه کردی اونم زرنگ است

چیو اشتباه کردم؟؟

که مهریه بخشیدم؟

اخه جدی قصدم طلاق بود

چون با‌دروغ اومده بودن جلو و از کذشتش فهمیدم و اینکه بیشفعالی داره و دارو میخوره همه روم اثر گذاشت ک تصمیم ب حدایی بگیرم😔

وقتی این همه عیب داره چرا میخوای برگردی؟ این آدم عوض نمیشه از من گفتن

دوست داشتم ی فرصت دیگ ب‌زندگیم بدم

اما خب قبول نکرد و جداشدیم

اما خیلی دلم گرفته😔