baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 عنوان بنظر شما اگ تو عقد زنوشوهر ب مشکل خورده باشن 142 بازدید | 13 پست بخاطر دروغا و اشتباهات پسر مثل شرط بندیو پنهان کاری راجب خودش و ب طلاق رسیده باشن و خانواده دختر شرط حق طلاق و نصف خونه بزنن برای برگشت دخترشون و پسر خیلی ادعا کنه دخترو میخاد اگقبول نکنه نشونه چیه؟🥲 من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇 1403/05/29 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 حق داره قبول نکنه میشه مشکلاتمو بخونی و بازم بگی حق داره یا ن؟تو تاپیکای قبلم هس من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
نداخانم عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 18650 پسره عاقل است ، میدونه میتونه خیلی راحت تر و کم هزینه تر دختر رو راضی به برگشت کنه حق طلاق با مرد است و میتونه دختر رو طلاق نده ، میتونه سال ها دختر رو اذیت کنه از طرفی میدونه که خودش چه رفتارهایی قراره داشته باشه پس ریسک نمیکنه و امتیاز نمیده
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 پسره عاقل است ، میدونه میتونه خیلی راحت تر و کم هزینه تر دختر رو راضی به برگشت کنه حق طلاق با مرد ... اخه من مهریمو بخشیدمو امضای اخر طلاقمون بودپس چشم داشتی نداشتماما چون تو سایتای شرط بندی خونه مجبور شد خونه بفروشهخانوادم گفتن پشتوانه داشته باشی من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
کیتی_شکلاتی عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 5342 به نظرم هر دو زیاده و پسر قبول نمی کنه یا خونه یا حق طلاق مگه اینکه پسر خیلی عاشق دختر باشه و بهش اعتماد داشته باشه که دوتاشون قبول کنه
نداخانم عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 18650 اخه من مهریمو بخشیدمو امضای اخر طلاقمون بودپس چشم داشتی نداشتماما چون تو سایتای شرط بندی خونه مجبور ... خب اشتباه کردی اونم زرنگ است
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 به نظرم هر دو زیاده و پسر قبول نمی کنه یا خونه یا حق طلاق مگه اینکه پسر خیلی عاشق دختر باشه و بهش اع ... میشه مشکلاتمو بخونی و نظرت بگی تو تاپیکام هسمن حتی مهریه بخشیدم اما میترسیدم دوباره برگردم باز بره تو سایتاذشرط بندی یا اعتیاد قبلیشبرگرده😔امادوسشم داشتم من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 خب اشتباه کردی اونم زرنگ است چیو اشتباه کردم؟؟که مهریه بخشیدم؟اخه جدی قصدم طلاق بودچون بادروغ اومده بودن جلو و از کذشتش فهمیدم و اینکه بیشفعالی داره و دارو میخوره همه روم اثر گذاشت ک تصمیم ب حدایی بگیرم😔 من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
نداخانم عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 18650 اخه من مهریمو بخشیدمو امضای اخر طلاقمون بودپس چشم داشتی نداشتماما چون تو سایتای شرط بندی خونه مجبور ... خب اشتباه کردی اونم زرنگ است
نداخانم عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 18650 چیو اشتباه کردم؟؟که مهریه بخشیدم؟اخه جدی قصدم طلاق بودچون بادروغ اومده بودن جلو و از کذشتش فهمیدم و ... وقتی این همه عیب داره چرا میخوای برگردی؟ این آدم عوض نمیشه از من گفتن
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 وقتی این همه عیب داره چرا میخوای برگردی؟ این آدم عوض نمیشه از من گفتن دوست داشتم ی فرصت دیگ بزندگیم بدماما خب قبول نکرد و جداشدیماما خیلی دلم گرفته😔 من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
نداخانم عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 18650 دوست داشتم ی فرصت دیگ بزندگیم بدماما خب قبول نکرد و جداشدیماما خیلی دلم گرفته😔 بهتر که جدا شدی زندگی با آدم دروغگو عذاب دائمی است
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 بهتر که جدا شدی زندگی با آدم دروغگو عذاب دائمی است اگشروط قبول میکرد حداقل خیالم راحت بود ک شاید واقعا تغیر کرده😔 من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇