2777
2789
عنوان

کنکورتجربی با2بچه یامهارت

231 بازدید | 22 پست

سلام من ۲۷ سالمه .دیپلم تجربی دارم.دختر ۹ساله و پسر ۲/۵ساله دارم.

همیشه خیلی دوست داشتم ادامه تحصیل بدم و دندونپزشکی قبول بشم.کلا درسخون بودم.

دانشگاه اصلا نرفتم.یه چندسالیه شینیون کارمیکنم منتها چیزی که میخاستم نبود ...تحصیل و وجه اجتماعی هم برام مهمه. و الان شروع کردم به خوندن برا کنکور ۴۰۴ تجربی ولی خب مسولیتم درروز زیاده بااینکه صبح ۶.۷ بلند میشم باز تاشب حدود ۴ساعت مفید میرسم بخونم.نهایت یکم بره جلو ۲ساعت بتونم اضافه کنم.

دخترم مدرسش شروع بشه خیلی کار دارم و درس بخونه و..

یه مدت قصد کردم طراحی داخلی با تری دیمکس یادبگیرم چون کار همسرمم مربوطه و اگه یادبگیرم میدونم بیکار نمیمونم.فک کنم متوسط بشه درامد ۲۰ .۱۵ رو داشت ..حالا برا هرکسی فرق میکنه...ولی باز تو مطب میرم و ... دلم میره برا دندونپزشکی. اومدم به خودم گفتم تا آبان خودتو محک بزن ببین میتونی و پتانسیل داری اگه خوب بود ثبتنام کنکور کن اگه نه برو دنبال چیز دیگه یا همون طراحی داخلی...نظرتون میخاستم بدونم؟؟؟کسی بوده با این شرایط دندون یا پزشکی اورده باشه...

چون سطح کنکور تجربی و اونم رتبه نیاز برا دندون که باید زیر۵۰۰ باشه با امتحانات دیگه قابل مقایسه نیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی به خدا صبح ها زود بلند شو بخون موقعی ک همه خوابن و آرومه میتونی دخترت میره مدرسه پسرت رو بفرس ...

ممنون عزیزم درهفته دو تا سه روز عصر به تازگی داره میره پیش مادر شوهرم...چون هنوز صحبت نمیتونه بکنه ترجیحم اینه فعلا نره مهد

عزیز دلم فکر نمیکنم منطقی باشه کارتشما هوش فوق العاده هم داشته باشی باید حدالقل روزی ۱۰ساعتو بخونی ۱ ...

درسته ولی لزوما همه نباید ۱۰ ساعت بخونن اینقدر دیدم ۱۲ ساعت خوندن یا ۱۰ ...دولتی هم نیاوردن ...کلا کنکور تالحظه اخر هیچیش معلوم نیست.. باروزی ۶‌۷ ساعت هم دیدم قبول شده

شرایط خیلی سختیه والا من درمورد توانایی شما اطلاعی ندارم ولی خب این رتبه ساعت مطالعه بالا و تمرین زی ...

باالاخره ۱۰ سال از دیپلمم گذشته .ولی به نظر خودم اگه کمتراز ۶.۷ ساعت بخونم نمیرسم ...بخاطر همین تاابان به خودم مهلت دادم ببینم چی میشه

میتونی به خدا صبح ها زود بلند شو بخون موقعی ک همه خوابن و آرومه میتونی دخترت میره مدرسه پسرت رو بفرس ...

بچها تا میخابن حداقل ۱۲ تا ۱ شبه ... واقعا دیگه زودتر از ۷ نمیتونم پاشم... پاشم بشینمم پای. کتاب خوابم میبره 😅.

یکسال بخون کنکور بده از ذهنت بیفته ... اگه پایه ات خوبه، اگه باهوشی ، اگه واقعا از پس تست زدن بر میای، بشین بخون حتی شده دو سال زمان بزار .... اما اگه متوسط هستی بیخیال بشو .... همون بنظرم تری دی مکس کار کن با شوهرت بهتره

درسته ولی لزوما همه نباید ۱۰ ساعت بخونن اینقدر دیدم ۱۲ ساعت خوندن یا ۱۰ ...دولتی هم نیاوردن ...کلا ک ...

من نمیگم لزوما اینه عزیزم ولی اونی ک ۶  ۷ ساعت خونده مطمئن باش قبلش زمینه داشته ینی از اول دبیرستان خونده ن فقط ی سال

هرکسیم ۱۲  ۱۱ ساعت بخونه لزوما قبول نمیشه بله چون کنکور سخته و رقابت بالاست