2777
2789

تقریبا یه ماهه همش میترسم اگه مردم شهر خودم خاکم نکنن

دیشب دیگ شوهرم زد ب در شوخی که ن من اجازه نمیدم باید شهر خودم خاکت کنن

منم گریه میکردم عین چی که ن من میخوام شهر خودم باشم

من شهر شما کسیو نمیشناسم

بعد کسی نمیاد سرخاکم برام فاتحه بخونه

حتی الانم که دارم میگم خیلی غصه‌م میشه برا خودم 😪

هوفف 

نکنه واقعا میخوام بمیرم😂

شمایی که شهر دیگ ازدواج کردین از این ترسا داشتین

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

من شهر خودمم خاکم کنن کسی سر قبرم نمیاد. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برام فرق نداره ی جا ی بلوک بذارن بالا سرم خاکم کنن اخه چ فرقی داره تا زندم خوش باشم بعد مرگم اصن اتیشم بزنن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

😐😐قفک کن مهاجرت کردی🤌🏻

سکته میکنم بخدا حتی الانم یکساله ازدواج کردم هرموقع خانواده ام میان خونه م میخوان برن کلی گریه میکنم دنبالشون نمیدونم چرا برام عادی نمیشه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

دیگه فکر کن اونایی که بچه هاشون رفته جبهه و حتی جسدشون هم برنگشت چه حالی ان

یا اینایی که جنازشون دست مادرشون نمیدن 😥

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من شهر خودمم خاکم کنن کسی سر قبرم نمیاد.

خدانکنه ولی خب بازم آدم شهر خودش باشه انگار یه چیز دیگس

من میترسم موقع مرگم پریودنباشم یاهم بدنم شیو کرده نباشه

بیا خوب شد اینم شد جزو ترسام😂

مهمه مگه کسی بیاد بالاسر قبرت یا نه

برا من مهمه خودم آدم خوبی باشم .یه همچین داستانی درستش و دقیقش رو یادم نیست:

تو زمان پیامبر بعد مرگ یه آدم براش انبار ها خرما انفاق کردن بعد پیامبر گفت اگه خودش زنده بود و به اندازه اون رشته باریک وسط هسته خرما انفاق می کرد بهتر بود 

بعدش هم خدا می بینه که یه بنده اس کسی رو داره براش دعا بخونه یکی نداره حواسش هست از دور هم میشه فاتحه خوند

سکته میکنم بخدا حتی الانم یکساله ازدواج کردم هرموقع خانواده ام میان خونه م میخوان برن کلی گریه میکنم ...

😐🤣چرا ازدواج کردی پسسس چند سالته؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨